ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 16/10/2015


16-10 Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς.Η Λαμία ενώνει τα χέρια της,ενημερώνετε και φωνάζει "ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Tην Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων

Η 16η Οκτωβρίου έχει ορισθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από εισήγηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης, ως 
<< Ευρωπαϊκή Μέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς >>.
Για την ημέρα αυτή, η Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (Ε.Ε.Ε.Π.Φ) Λαμίας, διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού σε βασικές δεξιότητες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.ΠΑ) και αυτόματης εξωτερικής απινίδωσης, με τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Αναζωογόνησης 2015 και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , του Δήμου Λαμιέων και των ασφαλειών Μινέττα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, στο 2ο όροφο, στην οδό Λεωνίδου 11, από τις 10:00πμ-14:00μμ.
Συγκεκριμένα, εθελοντές εκπαιδευτές θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους πολίτες βασικές αρχές ΚΑΡ.ΠΑ: αναγνώριση ανακοπής, κλήση βοήθειας, θωρακικές συμπιέσεις και εξωτερική απινίδωση σε ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα.
Η παρουσία σας θα είναι για εμάς μεγάλη τιμή και χαρά και πιστεύουμε πως, θα είστε αρωγός στις προσπάθειές μας. Άλλωστε, μόνο εάν ευαισθητοποιηθούμε όλοι μαζί, συμβάλλουμε στην επιβίωση περισσοτέρων συνανθρώπων μας.
Tα περισσότερα περιστατικά συμβαίνουν εντός της οικίας μας…
Ενημερώσου για να σώσεις την ζωή ενός συνανθρώπου σου… του δικού σου ανθρώπου…

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη