ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 25/10/2015


Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, διοργανώνει τον «1ο Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας» την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.        

Με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, την συνεργασία της Τροχαίας Λαμίας και του ΕΚΑΒ και την βοήθεια της Ποδηλατικής Ομάδας Λαμίας, η εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου θα γίνει από την Πλατεία Ελευθερίας στις 11.00π.μ. και θα ακολουθηθεί η εξής διαδρομή:  Πλατεία Ελευθερίας (αφετηρία) - Υψηλάντου - Παπασιοπούλου – Σίφνου - Ικαρίας - Τυμφρηστού – Αμπλιανίτη - Κοραή - Σκληβανιώτου - Πλατεία Ελευθερίας (τερματισμός).

Στο τέλος του αγώνος θα γίνει απονομή των αναμνηστικών και θα κληρωθούν 4 ποδήλατα για τους συμμετέχοντες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν μία υπεύθυνη δήλωση (εάν είναι ανήλικες πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα) την οποία μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τις κατά τόπους ενορίες, το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΕΝΘΕΟΝ» (Σατωβριάνδου & Χατζοπούλου, Πλατεία Πάρκου) και ηλεκτρονικώς από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος imfth.gr . Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στις ενορίες μέχρι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και να παραδοθούν στο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Για όσους δεν έχουν προλάβει εμπρόθεσμα να δηλώσουν συμμετοχή δύνανται να δηλώσουν στην Γραμματεία της Διοργάνωσης, η οποία θα βρίσκεται την ημέρα του αγώνος στο σημείο εκκίνησης (Πλατεία Ελευθερίας) και ώρα 10.00 – 11.00π.μ.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη