ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 5ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 17/04/2016


  Ο Δήμος Λαμιέων και το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης των Πρακτικών του 5ου Συνεδρίου Φθιωτικής Ιστορίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 11.00 π. μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.


       Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα Πρακτικά του 5ου Συνεδρίου Φθιωτικής Ιστορίας, που είχε διοργανωθεί από το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού και είχε πραγματοποιηθεί στις 16- 18 Απριλίου 2010 και η Δημοτική Αρχή προχώρησε τώρα στην έκδοσή τους ολοκληρώνοντας και τυπικά τις εργασίες του.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

Ώρα 11:00 Έναρξη.

Συντονιστής: κ. Μπάμπης Τσέλος, Εκπαιδευτικός και Ζωγράφος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 5ου Συνεδρίου.

• Χαιρετισμοί,

• Σύντομο ιστορικό των Συνεδρίων Φθιωτικής Ιστορίας, από τον κ. Χρίστο Γαλάνη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 5ου Συνεδρίου,

• Παρουσίαση των θεμάτων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, από την κ. Μαρία-Φωτεινή Παπακωνσταντίνου, Επίτιμη Έφορο Αρχαιοτήτων,

• Παρουσίαση των θεμάτων ιστορικού, λαογραφικού και λοιπού ενδιαφέροντος, από τον κ. Δημήτριο Θ. Νάτσιο, συνταξιούχο φιλόλογο καθηγητή.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη