''ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 6/04/2016


Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ θα παρουσιάσει ένα συναισθηματικό Παιδικό Μιούζικαλ, «Το παραμύθι της Ζωής», με εξαιρετικούς μικρούς ‘ηθοποιούς’, ευφάνταστα σκηνικά, πολύχρωμα κοστούμια και παραμυθένιες περιπλανήσεις, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, όπου οι παιδικές μας αναμνήσεις θα αποκτήσουν ρυθμό, τραγούδι και χορό.

Πάνω στη σκηνή θα αναγεννηθούν αξίες που, στην καθημερινή μας ζωή, φαντάζουν ξεχασμένες αλλά στην πραγματικότητα βρίσκονται βαθιά ριζωμένες στην καρδιά μας.

Πρόκειται για ένα παιδικό μιούζικαλ που θα διανθιστεί μέσα από δράσεις συναισθηματική αγωγής και θα αναδείξει αξίες όπως η φιλία και η αγάπη, θα τονίσει με μια έντονη, πολύχρωμη πινελιά την παιδικότητα και την αθωότητα της ψυχής μας και θα μας ταξιδέψει στο παραμύθι της ζωής μας και ίσως τελικά μας ενθαρρύνει στην αναζήτηση του εαυτού μας και των βαθύτερων συναισθημάτων μας.

Μια όμορφη και συναισθηματική σχολική εμπειρία
αρχίζει για τα παιδιά μας!

www.facebook.com/events/1061846210505077/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη