ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ''ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ'' ΤΗΣ ΔΙΔΩΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 18/05/2016


H Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας και η Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης της 2ης Περιφέρειας Φθιώτιδας διοργανώνουν την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στις 6:30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11), μια βραδιά αφιερωμένη στο βιβλίο Ματωμένα Χώματα της Διδώς Σωτηρίου. Συμμετέχει η Έκτη Τάξη των Δημοτικών Σχολείων Γοργοποτάμου, Μώλου, 4ου, 8ου, 9ου, 10ου, 11ου, και 18ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας. Οι μαθητές των παραπάνω Δημοτικών Σχολείων συνομιλούν με τον Νίκο Μπελογιάννη για τη λογοτεχνία, την ιστορία και για τη Διδώ Σωτηρίου.

Προλογίζει η Δρ. Χρυσαυγή Γλένη, Σχολική Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας Φθιώτιδας. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Ελένη Ντόντου. Συντονίζει ο Νίκος Παπαγεωργίου, Δρ. Φιλολογίας.Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

www.facebook.com/events/1695087170766534

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη