LAMIA NIGHT RUN 2016 ΣΤΙΣ 14/05/2016


 H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. και η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν τον 3ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Λαμίας 10.000μ 2016, τον Αγώνα Δρόμου 4.200μ. (μικρός μαραθώνιος) και παράλληλα Αγώνα Δρόμου 500μ για παιδιά ΑμΕΑ, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00.

  Ο 3ος Νυχτερινός Αγώνα Δρόμου LamiaΝight & Run 2016 , διοργανώνεται για τρίτη φορά  και πρόκειται για διαδρομές μέσα στους δρόμους της πόλης, της Λαμίας.

  Βασική αρχή μας ήταν και είναι η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού της περιοχής μας και της ευρύτερης Περιφέρειας  σε θέματα που αφορούν στον άνθρωπο.

   Η κουλτούρα που μας διακατέχει μας οδήγησε και μας οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση τέτοιων εκδηλώσεων μέσω της ανάπτυξης πολλών δράσεων – συνεργειών που σχεδιάζονται να βοηθούν με επιλεγμένους τρόπους διάφορες ομάδες πληθυσμού των περιοχών μας (που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε), αλλά να βοηθούν επίσης και σε μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά στην προβολή και ανάπτυξη μιας περιοχής μέσα από εκδηλώσεις μαζικής ενεργητικής συμμετοχής.

 Αυτοί οι αγώνες αποτελούν μια γιορτή για την πόλη μας και επιθυμούμαι και τη δική σας συμμετοχή.

lamiarunfestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη