ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 01/10/2016



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

          Ανακοινώνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα, ότι συνεχίζονται οι εγγρα­φές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Γερμανός ὁ Μελωδός» της Ιε­ράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

          Οι εγγραφές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία της Σχολής (Χατζοπούλου 11 και Σατωβριάνδου) από τις 4:00 έως τις 9:00 το από­γευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22310.50168.

          Οι απόφοιτοι της Σχολής έχουν τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου και διπλώ­μα­τος αναγνωρισμένου από το κράτος, με το οποίο μπορούν να διδάξουν στην δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.

          Επιπλέον για τους μαθητές που διαμένουν εκτός Λαμίας λει­τουρ­γούν πα­ραρ­τή­μα­τα της Σχολής στις πόλεις: Καμένα Βούρλα, Μαλεσίνα, Τιθορέα και Στυλίδα.

            Αγιασμός επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας  θα τελεσθεί από τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας μετά την ακολουθία του  εσπερινού. Μετά τη λήξη του αγιασμού, ο Ποιμενάρχης μας θα απονείμει τα πτυχία των αποφοίτων της Σχολής του περσινού σχολικού έτους 2015 - 2016.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη