ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΙΑΣ 7-9/10/2016


Έκθεση φωτογραφίας στα στενά της Λαμίας
Για ακόμη μια χρονιά η Φωτογραφική Ομάδα της Λαμίας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας στα Στενά της Λαμίας (οδός Ανδρούτσου) αποδεικνύοντας πως η τέχνη μπορεί να διεισδύσει και να αξιοποιήσει ακόμη και τα στενά μιας πόλης.
     Δώδεκα φωτογράφοι, μέλη της Φ.Ο.Λ. θα ταξιδεύσουν τους επισκέπτες της έκθεσης στο δικό τους φωτογραφικό σύμπαν.
     Την έκθεση πλαισιώνουν οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό του 2016, τον οποίο διοργάνωσε η Φ.Ο.Λ. σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Φθιώτιδας με θέμα «Γη, νερό, φωτιά, αέρας».
     Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 20:00, οπότε και θα βραβευτούν μαθητές της Φθιώτιδας των οποίων οι φωτογραφίες διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό, με τη συμμετοχή τμήματος του μουσικού σχήματος της Ε.Λ.Μ.Ε. που θα ομορφύνει τη βραδιά  με τους δικούς του ρυθμούς και ήχους.

www.fotolam.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη