«ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ WHEELING2HELP 13/10/2016



Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 13 Οκτώβρη, όλοι οι ποδηλάτες της πόλης μας, θα κάνουμε την ομορφότερη ποδηλατάδα για καλό σκοπό.
Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση, ιδρυτές του Wheeling2Help, έχουν κάτι κοινό με εμάς. Την αγάπη τους για το ποδήλατο. Αυτό τους κάνει να ξεχωρίζουν πόσο μάλλον όταν το συνδυάζουν με εθελοντικές δράσεις.
Το Wheeling2Help vol.2 αυτή τη φορά ποδηλάτησε από την Κωνσταντινούπολη έως το πανέμορφο Ηράκλειο Κρήτης με σκοπό την συγκέντρωση 19.000 € για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να συμμετέχετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο στην ποδηλατάδα που θα πάρει μέρος την Πέμπτη 13 Οκτώβρη με διαδρομή την παρακάτω:
16:45 – Συγκέντρωση ποδηλατών στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
17:00 – Αναχώρηση με κατεύθυνση την οδό Καραϊσκάκη - Γήπεδο Λαμίας – Ακαδημία - πλατεία Αγίου Αθανασίου - επιστροφή μέσω της οδού Υψηλάντη - Πλατεία Ελευθερίας - Ρήγα Φεραίου
17:30 Επιστροφή στο πάρκο. ¨Παρκάρουμε¨ τα ποδήλατά μας και ξεκινάει ένα τεράστιο party αγάπης και αλληλεγγύης.
Δεν χρειάζεται να είστε τακτικός ποδηλάτης. Αρκεί να έχετε διαθέσιμο ποδήλατο, διάθεση και μπόλικη τρέλα. Μικροί και μεγάλοι θα γίνουμε μία παρέα!!
Σας περιμένουμε όλους!!!!

www.facebook.com/events/1708227846166239

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη