ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΑΣ 12/12/2016


Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ανθρωπισμού Αγγελική Παλαιογιάννη – Κάππου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, σας προσκαλεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και άλλους φορείς της Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.00μμ. στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου 9-11.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει εθελοντική συλλογή χρημάτων προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια ενός συμπολίτη μας, του κυρίου Ζαχαρία Κωστή, η οποία αναγκάστηκε να μεταβεί επειγόντως στο εξωτερικό για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου προβλήματος υγείας των δύο παιδιών του ηλικίας 5 ετών, η οποία βρίσκεται δυστυχώς σε πειραματικό στάδιο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες εξειδικευμένων συνεργατών στους τομείς της Συμβουλευτικής, της Ψυχολογίας, της Ειδικής Αγωγής, της Λογοθεραπείας, της Αισθητικής Συμβουλευτικής και των Ενεργειακών Θεραπειών(Hatha Yoga και Shiatsu). Το πολιτιστικό κομμάτι της εκδήλωσης θα καλυφθεί από τοπικούς Συλλόγους Παραδοσιακής Μουσικής και Χορών.

Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας θα αποτελέσει ιδαίτερη τιμή για μας, αλλά παράλληλα θα στείλει και ένα ισχυρό φιλανθρωπικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Οι σύλλογοι που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι οι παρακάτω:

- Ο Αθλητικός, Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριάδνη»
- Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος»
- Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Χορονός»
- Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση από το Dream, Travel, Live
- Το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας
- Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο»
- Ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχών «Αλόπη»
- Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στίρφακας

www.facebook.com/events/1688194494824688

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη