WHEELING2HELP: Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 13/11/2016


Καλησπέρα στην υπέροχη υπερ-ομάδα :)

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από αυτή τη μοναδική γιορτή που ζήσαμε όλοι μας την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο κέντρο της Λαμίας! Μια γιορτή ξεχωριστή για μικρούς και μεγάλους, μια γιορτή που μας ταρακούνησε και μας θύμισε τι σημαίνει αγάπη, αλληλεγγύη, συνεργασία και ανθρωπιά.. αφήνοντας πίσω μικροπροβλήματα και εγωισμούς, μαζέψαμε θετική ενέργεια και χαμόγελα και 3.147 υπέροχοι άνθρωποι γίναμε όλοι μια ΑΓΚΑΛΙΑ!

Σκεφτόμενοι τι καταφέραμε να κάνουμε εκείνη τη μέρα στο κέντρο της πόλης μας πραγματικά ανατριχιάζουμε.. Αν νιώσατε και εσείς κάτι όμορφο μέσα σας, κάποια συναισθήματα που σας άρεσαν και θα θέλατε να ξανανοιώσετε, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε!

Σας καλούμε όλους λοιπόν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 11.00-13.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος), να ξαναμαζευτούμε!
Να ξαναμαζευτούμε για να σας ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας για τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη μοναδική προσπάθεια, να δούμε φωτογραφίες/βιντεάκια, να σας ενημερώσουμε για όλα τα υπέροχα πραγματάκια που έγιναν κατά το Wheeling2help vol.2 σε όλη την Ελλάδα, τι καταφέραμε όλοι μαζί και ΦΥΣΙΚΑ τι κάνουμε από εδώ και πέρα καθώς ετοιμάζουμε όμορφες δράσεις :) :)

Υ.Γ. Θα υπάρξουν όμορφες εκπλήξεις καθώς και έπαινοι συμμετοχής στην ΑΓΚΑΛΙΑ για όσους δεν πρόλαβαν!

Φιλικά,
Η ομάδα Wheeling2help

www.facebook.com/events/195202480933873

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη