ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ'' ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΣΑΜΑΡΑΣ» 13/12/2016


Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ» στο Ξενοδοχείο Σαμαράς από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων…,  ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης χάρη σε ΣΑΣ.

Σε μια ζεστή  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα βρείτε είδη δώρων και διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και συνθέσεις,  μπάλες, στολίδια, πρωτότυπες κατασκευές, λευκά είδη και εργόχειρα δημιουργίες των μελών και φίλων του συλλόγου μας.
Θα απολαύσετε την πρόκληση μιας ευφάνταστης ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και δεκάδων γλυκισμάτων σε υπέροχες συσκευασίες καθώς μια μεγάλη γκάμα αγροτικών προϊόντων και κρασιών.
Με χαρά θα εξερευνήσετε τα εκατοντάδες είδη του μεγάλου γιουσουρούμ «Μοναστηράκι» που θα έχει στηθεί για σας.

Φυσικά θα διατίθεται και φέτος το πάντα ξεχωριστό γούρι του Συλλόγου «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» για το 2017 φιλοτεχνημένο από το κοσμηματοπωλείο Κροντηρά, που αναμένεται και φέτος να ενθουσιάσει το αγοραστικό κοινό.
Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται στους τυχερούς της τόμπολα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφορές των εμπόρων της πόλης μας (κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά.) καθώς και ταξίδια σε καταπληκτικoύς  προορισμούς,  ξενοδοχεία και ξενώνες (Μύκονο, Ευρυτανία, ΄Ηπειρο  κλπ).

Η αυλαία θα πέσει με την μεγάλη μας κλήρωση  του  κορυφαίου  δώρου  της εκδήλωσης, ένα αυτοκίνητο OPEL CORSA 5θυρο, 1300cc, diesel.

Λαχνοί διατίθενται στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου, στα γραφεία του Συλλόγου μας , στην Αντιπροσωπεία ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  Α.Ε. καθώς και στο κατάστημα  Παπαδημητρόπουλoς-Οπτικά (Καποδιστρίου). Τιμή λαχνού 5 ευρώ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.    

«Γίνετε πρεσβευτές και συμπαρασταθείτε με δύναμη ψυχής στο έργο και τους στόχους  του Συλλόγου μας».



www.synstonanthropo.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη