Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ  &  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2017

Εκπομπή στο BlueSkay το 2009. Για να θυμούνται οι παλιοί κ.κ. Συνεταίροι της πρώην Σ.Τ.Λ. και να μαθαίνουν τα παιδιά τους....​



Ο Πρόεδρος των Συνεταίρων Δανειοληπτών - Εγγυητών της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ κ. Κώστας Δημητρακόπουλος στις 5 Ιουνίου 2009 και στο Κανάλι Bluesky TV των Αθηνών αναλύει στον έγκριτο Δημοσιογράφο κ. Χατζάρα τα κακώς κείμενα στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ.
Επίσης αναφέρεται στην ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗ των 22 ΔΙΣ δραχμών που υπέστη το Ίδρυμα επί Διοικήσεων Αθανασίου Τριανταφυλλόπουλου.
Συνεχίζοντας αναλύει λεπτομερώς τις συγκαλύψεις από τις μετέπειτα Διοικήσεις του Ιδρύματος ... διότι αν και είχαν στα χέρια τους τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ καταπέλτη της ΤΡΑΠΕΖΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και του Σ.Δ.Ο.Ε. Λαμίας δεν έπραξαν τα νόμιμα.....

www.dimitrakopulos.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη