ΛΑΜΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ: ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ!!!



Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην πλατεία Πάρκου στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κολοκοτρώνη στις 27/01/2017..

2 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. Το φανάρι μας πείραξε;! Το πεζοδρόμιο δεν τα προσέξατε; Το πεζοδρόμιο το οποίο αποδεικνύει την τσαπατσουλιά και την προχειρότητα με την οποία γίνονται τα πάντα σ' αυτήν εδώ την πόλη! Δεν τo προσέξατε! Έχει γεμίσει η Λαμία από άκρως επικίνδυνα πεζοδρόμια τόσο για ηλικιωμένους και μαμάδες με καροτσάκια όσο και για όλους εμάς τους υπόλοιπους! Αυτός ο παντελώς άσχετος με την δουλειά του εργολάβος που τα "έφτιαξε" θα πρέπει να λογοδοτήσει. Ποιός του ανέθεσε την "δουλειά", πως επελέγη, με ποιά κριτήρια, ποιά εχέγγυα κατέθεσε, ποιός τα έκρινε και ποιός αξιολόγησε την ποιότητα του έργου του μετά το πέρας αυτού. Εσείς οι δημοσιογράφοι γιατί δεν κάνετε μια διεξοδική έρευνα για να μας δώσετε απαντήσεις σε όλους εμάς που ταλαιπωρούμαστε καθημερινά με τις κακοτεχνίες στα πεζοδρόμια της Λαμίας; Πόσα ξοδεύτηκαν και ποιοί "τα πήραν"; Αλλά πάνω απ' όλα ζητήστε την γνώμη του εργολάβου και του αντίστοιχου "δημοτικού άρχοντα" αν τους ικανοποιούν τα χάλια αυτά των πεζοδρομίων! Ρωτήστε τους υπεύθυνους για ποιόν λόγο ένα σωρό πλάκες πεζοδρομίων έχουν ήδη ξεκολλήσει κι ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί ούτε χρόνος από την κατασκευή τους! Ρωτήστε τους! Ας σταματήσουμε να ανεχόμαστε την τσαπατσουλιά την λαμογία και την προχειρότητα που έχει ο κάθε τετραπέρατος στο κεφάλι του ο οποίος νομίζει οτι οι πολίτες της Λαμίας μας είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται καθημερινά. Οι πολίτες της Λαμίας μας, όλοι εμείς που πληρώνουμε έναν σκασμό λεφτά σε δημοτικά τέλη για να ζούμε μέσα στα χάλια και τις κακοτεχνίες που συναντάς όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου σ' αυτήν την πόλη. Περιμένουμε κύριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Εδώ μια εικόνα δείχνει όλη την κακομοιριά, την βρωμιά, την αναρχία, την κακοτεχνία και την αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας! Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς! Τις πανέμορφες αφίσες στις κολώνες του κτηρίου; Την μοναδικής ευφυίας ιδιοκατασκευή με την πλαστική καρέκλα; Τα τελευταίας τεχνολογίας αντιολισθητικά πεζοδρόμια; Τις γεμάτες με πανέμορφα αυτοκόλλητα ταμπέλες; Τα ολίγον παράνομα παρκαρισμένα όπου νά 'ναι αυτοκίνητα; Το τηλέφωνο του ΟΤΕ απέναντι που λαμποκοπά από καθαριότητα; Ότι να 'ναι, όπου νά 'ναι κι όπως να 'ναι! Μήπως θα λογοδοτήσει κανείς? Και σε ποιόν; Έτσι! Δώστε! Πως θα επιβεβαιώναμε διαφορετικά το πόσο ότι να 'ναι λαός είμαστε; Την βρωμιά που έχουν ορισμένοι μέσα στα σπίτια τους και στα κεφάλια τους θέλουν να την διαχέουν παντού! Να βρωμίζουν τα πάντα! Να κάνουν σιχαμερά τα πάντα! Έχουν καταλάβει οτι δεν υπάρχουν πια αντιστάσεις! Κανείς δεν νοιάζεται πια και για τίποτα! Σε τέτοιο ελεεινό επίπεδο έχουμε φτάσει! Και για όλα φταίει η αμορφοσιά μας! Η έλλειψη παιδείας! Υπάρχει άραγε σωτηρία;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη