«ΓΥΝΑΙΚΑ: ΕΝΑ ΣΩΜΑ, 1000 ΡΟΛΟΙ» ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 8/03/2017


8 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Ημερίδα "Γυναίκα: Ένα σώμα, 1000 ρόλοι"

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Γυναίκα: Ένα σώμα, 1000 ρόλοι» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00 στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Συλλόγου Μοσχοχωρίου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα συζητήσουμε για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα.

Στη σύγχρονη εποχή, η γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλές απαιτήσεις και προκλήσεις. Στην προσπάθεια της να είναι «σωστή» σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη, νοικοκυρά, διαταράσσονται συχνά οι ισορροπίες και προκαλούνται εντάσεις και συγκρούσεις. Αντιμέτωπη πλέον με την οικονομική κρίση, δυσχεραίνουν οι συνθήκες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί σε όλους αυτούς τους ρόλους, αγνοώντας τον εαυτό  της ως γυναίκα.

Οι προβληματισμοί που απορρέουν από μια τέτοια πραγματικότητα θα τεθούν στο επίκεντρο της ενημερωτικής εκδήλωσης που είναι ανοιχτή προς το κοινό.

www.ekpse.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη