ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΩΜΑ Γ. ΧΟΝΔΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ 15/03/2017



     Ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί στη διάλεξη του Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Θωμά Γ. Χόνδρου με θέμα «Ποιοι είναι οι Έλληνες και η Συνέχεια του Ελληνισμού»  την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος».

        Η εκδήλωση εντάσσεται στον Κύκλο διαλέξεων με το γενικό τίτλο «Εν Λαμία 2017» που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Λαμιέων με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους δημότες μας να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Μέσω μιας σειράς διαλέξεων διακεκριμένων ακαδημαϊκών και ερευνητών, κάθε ενδιαφερόμενος  θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή, δωρεάν, με την επιστημονική γνώση, τις ερευνητικές δραστηριότητες και τα επιτεύγματα σε ποικίλους επιστημονικούς τομείς.

        Ο κ. Θωμάς Γ. Χόνδρος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών στο Εργαστήριο Δυναμικής και Θεωρίας Μηχανών. Γεννήθηκε στη Λαμία και τελείωσε το Α’ Γυμνάσιο Αρρένων το 1971. Διπλωματούχος Μηχανολόγος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάκτωρ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ερευνητική και εκπαιδευτική δραστηριότητα στη δυναμική μηχανών και μηχανισμών, στο σχεδιασμό οχημάτων και την ιστορία της τεχνολογίας. Μηχανικός στη Βιομηχανία σε μεγάλες επιχειρήσεις 1977– 1990. Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Οργανισμών. Σύμβουλος-επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Σύμβουλος ερευνητικού τμήματος ανάπτυξης ιατρικών μηχανημάτων. Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, Διευθυντής Εργαστηρίου ADR πανεπιστημίου Πατρών, Εθνικός αντιπρόσωπος της Διεθνούς Ενώσεως Μηχανών και Μηχανισμών, Επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής Ιστορίας Μηχανών και Μηχανισμών. Έχει εκατό δημοσιευμένες εργασίες σε διεθνή περιοδικά, συνέδρια, βιβλία, πανεπιστημιακές σημειώσεις και δυο χιλιάδες αναφορές στο δημοσιευμένο έργο.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη