ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΕΗΛΑΣΙΑ «ΜΑΜΟΥΘ» ΣΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ


Το κολοσσιαίο ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ αγγίζει η ζημιά του Δημοσίου και των μετόχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας όπως περιγράφεται σε εισαγγελικό πόρισμα που είναι στα συρτάρια 3 χρόνια!

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα  στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου και της Άννας Τσίμου «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν στην εν λόγω τράπεζα «περιελάμβανε δάνεια που δίνονταν σε κόσμο που δεν έπρεπε» ενώ όταν Τράπεζα της Ελλάδος και ΣΔΟΕ μπήκαν για έλεγχο στα τέλη του 1990 διαπιστώθηκε σωρεία αδικημάτων που οδήγησαν στα ποινικά δικαστήρια. Έκτοτε, τα πορίσματα «μπήκαν στο δικαστικό συρτάρι και περίμεναν…»

Οι αποκαλύψεις προχώρησαν και σε έγγραφο-βόμβα της περιόδου 2014, για το πόρισμα-φωτιά σχετικά με τη λεηλασία της Συνεταιριστικής Τράπεζας το οποίο  παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Τη συγκεκριμένη περίοδο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών ήταν ο Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος ως βουλευτής Φθιώτιδας «δεν έκανε τίποτε»

Η πρώτη σελίδα του Πορίσματος Ελέγχου του ΣΔΟΕ Λαμίας του 1999

Γενική Συνέλευση της 9ης Ιουνίου 2010

Μηνυτήρια Αναφορά στην κ. Ελένη Ραϊκου, 5 Φεβρουαρίου 2014

Προς κ. εισαγγελέα Εφετείου Λαμίας, 18 Μαίου 2007


Προς κ. εισαγγελέα Εφετείου Λαμίας, 18 Μαϊου 2007

Ο Αγώνας μου, Τόμος 1ος
Ο Αγώνας μου, Τόμος 2ο











Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρόεδρος ΠΑ.ΚΙ.ΠΑ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη