10η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 14/05/2017


Η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία είναι το κορυφαίο διεκδικητικό γεγονός για το ποδηλατικό κίνημα. Κάθε χρόνο δεκάδες πόλεις από όλη την Ελλάδα εκδηλώνουν την αγάπη τους προς το ποδήλατο και ζητουν να τους δοθεί ο χώρος που τους αναλογεί! Φέτος, στις 14 Μαίου, πάνω από 30 πόλεις ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν:

Ποδήλατο στα σχολεία
---------------------------------
Θέλουμε μαθήματα ποδηλάτου και οδικής ασφάλειας με ποδήλατο για τα παιδιά, εργασίες για την προβολή των οφελών από την μετακίνηση με ποδήλατο, ασφαλείς χώροι στάθμευσης εντός του χώρου των σχολείων και γενικότερη διευκόλυνση της καθημερινής μετακίνησης με ποδήλατο καθηγητών και μαθητών.

Οδική ασφάλεια - ποδηλατόδρομοι
--------------------------------------------------
Θέλουμε δίκτυο για την ασφαλή μετακίνηση με ποδήλατο που να διατρέχει όλη την πόλη, περνώντας από τα πιο κεντρικά σημεία και καλύπτωντας τους ποδηλάτες για όλες τους τις μετακινήσεις.



Στην Λαμία συμμετέχουμε με μια μικρή κυκλική βόλτα στην πόλη. Σας καλούμε μικρούς και μεγάλους, με τα ποδήλατα σας στις 6:30 μ.μ. στην πλ.Ελευθερίας να πλημμυρίσουμε τους δρόμους και να δείξουμε οτι είμαστε πολλοί και επιθυμουμε καλύτερες συνθήκες για να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητα μας παντού στην πόλη. Δεν ικανοποιούμαστε απλά με ποδηλατόδρομους εκτός κέντρου και ελάχιστης χρησιμότητας!

www.facebook.com/events/202012620310071

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη