ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


            Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, όταν τέθηκε το ζήτημα χρήσης του Δ.Α.Κ. Λαμίας από Αθλητικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο στίβο, υπογράμμισε ότι στο στάδιο της Καμαρίτσας ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακών προδιαγραφών στίβος και θα παραδοθεί προς χρήση σε όλους τους δημότες και τους Συλλόγους με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεών μας.

            Ο Δήμος Λαμιέων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθεί έγκαιρα η ανακατασκευή των υποδομών του Δ.Α.Κ. Λαμίας, σύμφωνα με τους κανόνες της Super League, ώστε να είναι δυνατή η αδειοδότηση της ομάδας μας, που ύστερα από αγώνα και προσπάθειες μισού αιώνα, μπαίνει για πρώτη φορά στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Ο χώρος του ΔΑΚ, που μέχρι τώρα κάλυπτε τις ανάγκες των αθλητών του στίβου, θα χρησιμοποιείται από όλους τους δημότες με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο.

          Οι υποδομές στον αθλητισμό, αλλά και η πλήρης κάλυψη των αναγκών των αθλητών μας είναι προτεραιότητά μας. Εργαζόμαστε ώστε όλοι οι δημότες μας να απολαμβάνουν λειτουργικές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που να καλύπτουν όλο το φάσμα του αθλητισμού.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη