ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ» ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ NISI ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ 22/06/2017


Οι θερινές προβολές των Φίλων Κιν/φου Λαμίας στον πολυχώρο Nisi, ξεκινούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 21.30, με την ταινία «Στοκχόλμη» του  Ροντρίγκο Σορογκόγιεν. Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες προβάλλεται μία σύγχρονη ισπανική ταινία, που αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνική δημιουργία των Ισπανών σκηνοθετών στα χρόνια της κρίσης. Σας περιμένουμε στην παραλία Ραχών! Καλές προβολές!

Ένα βράδυ σε μια ντισκοτέκ, βλέπεις μια κοπέλα και την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα. Της το λες αλλά δεν σου δίνει σημασία. Επιμένεις και καταφέρνεις να περάσεις τη νύχτα μαζί της. Την πείθεις και καταλήγετε στο κρεβάτι. Τι συμβαίνει αν την επομένη δεν είναι η κοπέλα που φαινόταν; Ένα βράδυ σε μια ντισκοτέκ, είσαι κουρασμένη κι έρχεται ένας νεαρός που λέει ότι σ’ ερωτεύτηκε. Του λες να φύγει, αλλά επιμένει. Διαπιστώνεις ότι είναι χαριτωμένος, γοητευτικός κι επιπλέον ερωτευμένος. Σ’ αρέσει και αφήνεσαι να περάσεις τη νύχτα μαζί του. Τι συμβαίνει αν την επομένη δεν είναι ο νεαρός που φαινόταν;

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν
Πρωταγωνιστούν: Άουρα Γκαρρίδο και Χαβιέρ Περέιρα
Κατάλληλη για ηλικίες άνω των 15 ετών
Ισπανία 2013 | Διάρκεια 90′
Στα ισπανικά με υπότιτλους στα ελληνικά

Trivia
Γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε 13 ημέρες.
Χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από πλατφόρμα crowdfunding.
Η σκηνή, όπου οι δύο ήρωες τσακώνονται για τα κλειδιά, σχεδιάστηκε εκείνη την ημέρα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

Ένας ανήσυχος, μινιμαλιστικός διαλογισμός για τους κρυμμένους κινδύνους του εφηβικού ρομαντισμού, που αποδεικνύει ότι ο σκηνοθέτης του, έχει ήδη επισημάνει το ιδιαίτερο στυλ του.

Ο Ισπανός σκηνοθέτης Rodrigo Sorogoyen ξετυλίγει τον κλασικό μύθο «το αγόρι συναντά το κορίτσι» και επιχειρεί έξυπνα να τον εισάγει στα κλειστοφοβικά μονοπάτια του θρίλερ. Alberto Acuña – Cinema Tradicional
filoicinelamias.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη