''PHANTOM BOY'': ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ NISI 20/07/2017


Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν την Πέμπτη 20-7-2017 ώρα 21.00 στον πολυχώρο Nisi στην παραλία Ραχών, στην προβολή της ταινίας «Phantom Boy» των Αλέν Γκανιόλ και Ζαν-Λου Φελιτσιολί, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο. Mία απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων, με πρωταγωνιστή έναν ιδιαίτερο υπερ-ήρωα και με μπόλικη δόση ευαισθησίας. Είσοδος Ελεύθερη

Νέα Υόρκη. Ένας μυστηριώδης παραμορφωμένος άνδρας τραυματίζει τον Alex, έναν επιθεωρητή της αστυνομίας που βρισκόταν στα χνάρια του. Ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο Alex γνωρίζει τον Léo, ένα αγοράκι 11 ετών που έχει τη δύναμη να βγαίνει από το σώμα του. Ο παραμορφωμένος γκάνγκστερ απειλεί την πόλη με έναν ιό υπολογιστών. Χάρη στις εκπληκτικές δυνατότητες του μικρού παιδιού, ο Alex ξαναρχίζει τις έρευνες.


Σκηνοθέτης: Alain Gagnol, Jean-Loup Felicioli
Σεναριογράφος: Alain Gagnol
Έτος: 2015
Διάρκεια: 1 ώρα 24 λεπτά

filoicinelamias.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη