ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΛΑΜΙΑΣ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ''ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ''


       Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Λαμίας 2017, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1856 και συνεχίζει την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ρούμελης για περισσότερο από ενάμιση αιώνα.

Η Εμποροπανήγυρη 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην οδό Φιλίας, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. με τη συναυλία «Τι τρανός χορός θα γένει» της ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» της Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσίγιαννη και θα μας ταξιδέψει μουσικά με ήχους της ελληνικής παράδοσης.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο χώρο του δυτικού parking παραπλεύρως της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Τραγουδούν: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη και Ασπασία Στρατηγού.

Ο Δήμος Λαμιέων και οι εκθέτες της Εμποροπανήγυρης Λαμίας 2017 σας περιμένουν όλους  από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου για να διασκεδάσετε και  να κάνετε τις αγορές  σας.  

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη