ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!


Με την ποιότητα της Φωτεινής Δάρρα απαντά ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης στη σωρεία σκανδάλων που εντόπισε ο έλεγχος στην διαχείριση (και των πολιτιστικών) του δημοτικού χρήματος της Πόλης.

Όπως είναι γνωστό οι έλεγχοι εντόπισαν απίστευτο φαγοπότι (τάξη μεγέθους: Εκατομμύρια!) και ο Νικος Σταυρογιάννης (πρώην αντισυστημικός βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και ανεξάρτητος) ακούστηκε απο όλη τη γειτονιά όταν φώναζε τον Εισαγγελέα να κάνει το καθήκον του και να μην γίνει κουκούλωμα,όπως γίνεται χρόνια τώρα με το μέγα σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Η υπόθεση αυτή των σκανδάλων στο φαγοπότι μπορεί να πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ,αλλά συνδέεται με το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής,αφού και οι δυο υποθέσεις είχαν πολιτική ομπρέλλα των "συστημικών" κομμάτων για να μπορέσουν και να εξελιχθούν και να μείνουν ουσιαστικό στο απυρόβλητο από πλευράς δικαστικών κυρώσεων.


Το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής που βρίσκεται υπό σκανδαλώδεις συνθήκες εκκαθάρισης εδώ και χρόνια βρίσκεται ξανά στο δρόμο της Δικαιοσύνης επειδή ο γνωστός Εισαγγελέας Γρηγ.πεπόνης μαζί με την έρευνα για τα οικονομικά των Κομμάτων διέταξε και εκεί έρευνα και από την έρευνα αναδείχθηκε ζημιά 150 εκατομ ευρώ.Το πόρισμα συνετάγη το 2014 και πρέπει να ερευνηθεί βήμα βήμα ποιός δικαστικός και πως διαχειρίστηκε την δίωξη καθώς ο ελεγκτής και βασικός μάρτυρας κλήθηκε να καταθέσει ΜΕΤΑ ΤΡΙΑ(3) χρόνια.Πριν απο αυτόν είχε κληθεί άλλος και αν ναι ποιός και γιατί;

Αν όχι γιατί άργησε τόσο η έναρξη της ανάκρισης σε έναν νομό από τον οποίο προέρχονται οι Προβόπουλος ,Στουρνάρας και Σταίκούρας,ονόματα που βρίσκει κανείς στους μεριδιούχους της λεηλατημένης Τράπεζας;

Καθώς το σκάνδαλο αυτό απο το 2000 ακολουθεί ρυθμό χελώνας ποιός θα είχε ενδιαφέρον η κότσια να προσέξει ότι και στον μεγαλύτερο Δήμο του Νομού,τον Δήμο Λαμίας γινόταν φαγοπότι;
Ο Δήμαρχος κ.Σταυρογιάννης κάλεσε τον εισαγγελέα όταν ανακάλυψε τις κομπίνες στο Δήμο και άρχισε δικαστική έρευνα με στόχο κυρώσεις και νοικοκύρεμα στο Δήμο.

Στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης ο Δήμος Λαμίας κάλεσε την Φωτεινή Δάρρα για τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο της Λαμίας στο πλαίσιο των Θερμοπυλείων 2017.


Η καταξιωμένη καλλιτέχνις, που έχει πραγματοποιήσει συναυλίες στα μεγάλα αρχαία θέατρα της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Κάστρο της Λαμίας για να προσφέρει

στους δημότες και τους επισκέπτες μία μοναδική βραδιά!

Ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με μία επιλογή από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια με την ξεχωριστή ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα!

Μαζί της επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Γιώργος Παπαχριστούδης στο πιάνο και στην ενορχήστρωση,

Τεό Λαζάρου στο μπάσο, Γιώργος Καραγιάννης στο μπουζούκι,

Σωτήρης Καστάνης στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
και Αντρέας Μουζάκης στα ντραμς.

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο της Λαμίας, στις 21:00

Είσοδος ελεύθερη

ΓΙΑΝ.ΝΤΑΣ.

ntokoumenta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη