Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ


Συνάντηση Γιάννη Σαρακιώτη με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής

  Συνάντηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Καπέλιο είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής και αποτέλεσε μια άριστη αφορμή για την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών.

Ο κ. Σαρακιώτης εξήρε τη σημασία του ρόλου των πυροσβεστών και την αυταπάρνηση την οποία επέδειξαν και φέτος το καλοκαίρι, ενώ τους ευχαρίστησε για την προσήλωση, που επιδεικνύουν, στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Όπως υπογράμμισε ο Βουλευτής, οι φετινές μάχες τους στην Ζάκυνθο, στον Κάλαμο Αττικής, στα Κύθηρα και οπουδήποτε αλλού απαιτήθηκε δικαιώνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο των πυροσβεστών. Όσον αφορά τη Φθιώτιδα, οι ζημίες φέτος ήταν εξαιρετικά περιορισμένες με τις πυρκαγιές στην Κόμνηνα, στην Ελάτεια, στη Λάρυμνα και στα Καμένα Βούρλα να τίθενται υπό έλεγχο άμεσα και αποτελεσματικά με την έγκαιρη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Ο κ. Σαρακιώτης είχε εκτενή ενημέρωση αναφορικά με τη χρήση νέων μέσων παρακολούθησης και κατάσβεσης των πυρκαγιών όπως τα λεγόμενα “drones”, αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή μια τέτοια πτήση. Από πλευράς του, ο κ. Καπέλιος ευχαρίστησε τον κ. Σαρακιώτη για το ενδιαφέρον του και δεσμεύθηκε ότι θα διατηρηθεί το άριστο επίπεδο συνεργασίας τους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη