ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ: «ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ»


«Να αξιοποιηθούν τα κτίρια των πρώην Ειρηνοδικείων Θερμοπυλών και Σπερχειάδας»

Την αξιοποίηση των κτιρίων των πρώην Ειρηνοδικείων Θερμοπυλών και Σπερχειάδας ζήτησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης με επιστολή του προς την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Αφού συνεχάρη το υπουργείο για την πρόσφατη παραχώρηση των κτιρίων των πρώην Ειρηνοδικείων Μακρακώμης και Αμφίκλειας με στόχο την κάλυψη αναγκών του οικείου δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας αντίστοιχα, ο κ. Σαρακιώτης ζήτησε την άμεση παραχώρηση και των ανάλογων κτιρίων στις Θερμοπύλες και στη Σπερχειάδα. Οι επιτακτικές ανάγκες των Δήμων Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου και Μακρακώμης δύνανται να εξυπηρετηθούν μέσω μιας τέτοιας απόφασης, ενώ παράλληλα θα αποτραπεί και η περαιτέρω απαξίωση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Σαρακιώτης, «είναι αναμφίβολα σημαντικό να μην επιτραπεί η πλήρης και συνεχιζόμενη εγκατάλειψη σημαντικότατων περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου». Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει ο Βουλευτής, «θεωρείται υποχρέωση της κυβέρνησης να αξιοποιηθεί το σύνολο των στοιχείων της δημόσιας περιουσίας με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη