ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964


Επειδή το LamiaraGate3 είναι ένα site, το οποίο από δημιουργίας του είχε σαν στόχο την έγκαιρη και πάνω από όλα ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση, οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για ένα λάθος που έγινε σε χθεσινό μας άρθρο.(http://www.lamiaragate3.gr/2017/10/blog-post_30.html)

Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα με άτομο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, διευκρινίστηκε πως η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα μεγάφωνα για τους όρθιους φιλάθλους, αναφερόταν στην θύρα 16 και όχι την 12, όπως γράψαμε χθες!

Μάλιστα αναφερόταν σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία βρίσκονταν όρθια στα σκαλιά, της εν λόγω θύρας, κάτι που προκάλεσε τα παράπονα, των φιλάθλων που κάθονταν πιο πίσω και δεν είχαν οπτική επαφή με το γήπεδο.

Μία σημαντική διόρθωση, που ωστόσο δεν αναιρεί τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, για τα "χάος" στα εκδοτήρια του γηπέδου και όλα τα υπόλοιπα!

www.lamiaragate3.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη