ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ


Αγαπητά 16.000 Θύματα – Μεριδιούχοι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, σε λίγες ημέρες θα στείλω στα Μ.Μ.Ε  της Φθιώτιδας, αλλά και των Αθηνών Ανακοίνωσή μου που θα σας καλώ να ιδρύσουμε  ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας για να απαιτήσουμε δικαστικά να μας εξαργυρώσει η Τράπεζα Μας ΕΝΤΟΚΑ τις ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ – ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ.

Ήδη έχω συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια πολλά έγγραφα που θα στείλουν στη Δικαιοσύνη τη Συμμορία των Κολλητών  (όλες τις Διοικήσεις της Σ.Τ.Λ. μερικούς εισαγγελείς και δικαστές, αλλά κ.α.).

Σήμερα όμως κατέθεσε στην Εισαγγελία Λαμίας μερικά ουσιώδη έγγραφα και ο Γεώργιος Μανδηλάς, ο οποίος διεκδικεί και αυτός έντοκα τις ΜΕΤΟΧΕΣ του πατέρα του Νικολάου Μανδηλά. Στο συνημμένο PDF θα διαβάσετε ένα απόσπασμα μόνο των εγγράφων που κατέθεσε. Θα μάθετε πολλά.


Λαμία 9 Οκτωβρίου 2017

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων
Δανειοληπτών – Εγγυητών  της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη