«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...… LATIN & GYPSY JAZZ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 04/11/2017


            Ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλεί στην μουσική παράσταση «Ταξίδι στις μουσικές του κόσμου…Latin & Gypsyjazz» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20:15 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

           Ο Γιώργος Γκλάβας και ο Άκης Δαβανέλλος, γνωστοί και ως ‘The Midnight Blue’, παρέα με άλλους 6 μουσικούς, 4 τραγουδιστές, 2 χορευτές και 1 αφηγητή θα ταξιδέψουν το κοινό με διεθνείς αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια από Κούβα, Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Πράσινο Ακρωτήριο, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Αμερική και Ελλάδα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

‘The Midnight Blue’ και Γιώργος Βενετούλιας (Κλαρινέτο), Σάκης Καρακώστας (Βιολί), Κώστας Νέλλας (κλασσική κιθάρα), Νίκος Παπαρούπας (Τρομπέτα), Γιάννης Συγγούνης (Κόντρα Μπάσο), Σπύρος Τσιλοφύτης  (Gypsy κιθάρα).

Στο τραγούδι: Κασσιανή Αμυγδαλίτση, Στάθης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Αργυρίου, Γιώργος Γεωργίου.

Χορεύουν: Νατάσα Καλαθά και Βασίλης Μακρής.

Προλογίζει o Ανδρέας Γιουλάτος. 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη