ΕΚΔΗΛΩΣΗ ''SYNERGY'' ΑΠΟ ΤΟ TEDx LAMIA ΣΤΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΥΑΛ 11/11/2017




Το #TEDxLamia θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά πλαίσια ενός TEDx event, με την πρωτοβουλία μιας οργανωμένης ομάδας εθελοντών. Στόχος και φιλοδοξία τους είναι να παρουσιαστούν νέες και καινοτόμες ιδέες στο κοινό της περιοχής.

Το θέμα του #TEDxLamia 2017 είναι η Συνέργεια #Synergy. Κι αυτό γιατί η Συνέργεια των ικανών και των άξιων, που έχουν τη βούληση αλλά και την αποφασιστικότητα να δράσουν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δημιουργικότητας, φαίνεται πως είναι το μεγάλο ζητούμενο για μια κοινωνία που με αγωνία αναζητά τρόπους να βγει από το τέλμα, να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, να βρει στέρεα ερείσματα στη ζωή. Σε ώρες κρίσιμες η Συνέργεια αναδεικνύει την ποιότητα της σκέψης ενώ ταυτόχρονα προοικονομεί την ενότητα του συνόλου, αφού αποτελεί την αντίρροπη τάση στην ατομοκεντρική αντίληψη σημαίνοντας το θρίαμβο της συλλογικότητας αλλά και της συνευθύνης.

✔️12 δυνατές ιστορίες χαρισματικών ομιλητών
✔️Δημιουργικά και ευφάνταστα workshops 
✔️Μοναδικοί και ταλαντούχοι performers
✔️Αυθόρμητος και χαμογελαστός, ο Σάββας Πούμπουρας στο ρόλο του παρουσιαστή
✔️Ένα ξεχωριστό after party 

Διαβάστε περισσότερα εδώ ➡️ http://tedxlamia.com/
Κλείστε την θέση σας εδώ ➡️ http://bit.ly/2yq8TK9

www.facebook.com/events/128327304534392

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη