ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΙΜΙΖΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 11/11/2017


            Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός – Φιλοσοφικός Όμιλος Λαμίας «300», το Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας, σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα «Οι διαστημικές αποστολές Cassini – Huygens στον Κρόνο και Τιτάνα 1997 - 2017» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, επί της οδού Λεωνίδου 9-11. Ομιλητής θα είναι ο ακαδημαϊκός και Ομότιμος Διευθυντής Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου John Hopkins Σταμάτης Κριμιζής.
Θα ακολουθήσει η βράβευση του διακεκριμένου αστροφυσικού για την προσφορά του στην επιστήμη. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το πρωί της επομένης ημέρας, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο κ. Κριμιζής θα επισκεφθεί το Αστεροσχολείο - Αστεροσκοπείο της Υπάτης.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη