ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 04/12/2017

 

«Από το Εγώ στο Εμείς. Φιλία-Προσφορά-Ελπίδα
για μια Κοινωνία χωρίς Διακρίσεις»

     Ο Δήμος Λαμιέων, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και η Δομή Φθιώτιδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ.), σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση με επίκεντρο την Αναπηρία και τον Εθελοντισμό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος).

       Η εκδήλωση, που έχει ως κεντρικό μήνυμα «Από το Εγώ στο Εμείς. Φιλία -Προσφορά - Ελπίδα για μια Κοινωνία χωρίς Διακρίσεις», διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει  ομιλίες, βιωματικές διεργασίες και χορευτικά δρώμενα που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να ανταλλάξουν προσωπικές εμπειρίες.

      Συμμετέχουν o Παγκόσμιος Οργανισμός Εθελοντισμού Best Buddies Greece και η τοπική ομάδα Best Buddies Λαμίας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας με τους εθελοντές της, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Τμήμα Ελέγχου, Ποιότητας, Έρευνας και Εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Καλλίχορος».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22310  66377 ή στο e-mail: ekpslam@otenet.gr (link sends e-mail).

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη