ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΦΡΟΥΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 10/11/2017



       Ο Δήμος Λαμιέων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας σας προσκαλούν στη διάλεξη της αρχαιολόγου της Εφορείας, κ. Ελένης Φρούσσου, με τίτλο: «Λαμία και αρχαιότητες: βιώνοντας την συνύπαρξη με ένα σημαντικό παρελθόν - ανακαλύπτοντας μια ανεξάντλητη δύναμη πολιτισμού και ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον».


        Η διάλεξη, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος», στην οδό Αινιάνων 6-8, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00, εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας στην «Ημέρα Δράσης για την Προβολή του Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας», την οποία διοργανώνει σε πανελλαδικό επίπεδο ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη