ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΩΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.


Τα ΜΜΕ της Λαμίας  κοίμισαν ολόκληρο τον Φθιωτικό Λαό και όχι μόνο, από το έτος 2000 έως και σήμερα εκτός του ΛΑΜΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ που έγραφε ανελλιπώς επί χρόνια ώσπου του κόψανε τις διαφημίσεις και επί πλέον τον απείλησαν και έτσι σταμάτησε κι αυτός την ενημέρωσε προς τον Φθιωτικό Λαό, μη μπορώντας να αντέξει τα δικαστήρια.

Αγαπητοί Συνεταίροι
Της Πρωην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας,
             που Ίδρυσαν οι Παππούδες για Μας
             και την Κατακλέψανε τα Λαμόγια των τριών Διοικήσεων ήτοι:
Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου
Νικ. Δασκαλόπουλου και
Δημ. Καρδάκου
                         ιδρύοντας Συμμορία Κολλητών παρόμοια με αυτή της Τράπεζας Πειραιώς.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου
1)    Τον έγκριτο Δημοσιογράφο – Ερευνητή – Δικηγόρο Κύριο Γιάννη Ντάσκα που αφιλοκερδώς προσπαθεί να φέρει στο φως το Μεγάλο Κόλπο του Αιώνα των Διοικούντων το Ίδρυμά Μας.
Όπως μου είπε τηλεφωνικά ο κ. Ντάσκας την Κυριακή (3.12.2017) μεσημέρι έστειλε mail προς τον κ. Σταικούρα στον κ. Βέττα και στην PQT στην εταιρεία που μας έχει τα ήδη κόκκινα δάνεια (που κοκκίνισαν γιατί η Σ.Τ.Λ. ήταν η μεγαλύτερη τοκογλυφική Τράπεζα Παγκοσμίως διότι ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΣΕ τους Τόκους με Γεωμετρική Πρόοδο) και τώρα καλούμαστε να κάνουμε πλουσιότερους την Τράπεζα της Ελλάδος και άλλους Τοκογλύφους.

2)    Τον Ανεξάρτητο Βουλευτή και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Κύριο Νίκο Νικολόπουλο.

3)    Τον Δήμαρχό μας Κύριο Νικόλαο Σταυρογιάννη που παραχώρησε την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας στην οδό Λεωνίδου 9 – 11 και κατακεραύνωσε τους Διοικούντες το Ίδρυμά Μας.


4)    Τον ιδιοκτήτη - Δημοσιογράφο και παρουσιαστή Τηλεοπτικών εκπομπών του Βεργίνα Τηλεόραση Κύριο Στέργιο Καλόγηρο που ήρθε στη Λαμία με το συνεργείο του και είπε ότι η έρευνα του Καναλιού με Πανελλαδική προβολή θα συνεχιστεί για το τεράστιο, όπως το χαρακτήρισε Σκάνδαλο της Σ.Τ.Λ.

5)    Τον δικηγόρο - διεθνολόγο  Κύριο Γιώργο Νούλα και 

6)    Τον μάχιμο Ποινικολόγο Κύριο Αλέξανδρο Ι. Ντάσκα που αποκάλυψε ότι με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ο γνωστός σε όλους μας Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης διέταξε νέα έρευνα για την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.
Αλλά όμως την πρόσκληση για αυτοπρόσωπη παρουσία δεν αποδέχτηκε ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Λαμίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Βέττας  που έστειλε όμως αντιπρόσωπό του ».

Γιατί κ. Σταϊκούρα δεν αποδεχθήκατε την πρόσκληση του κ. Ντάσκα ;

Έχω αναρτήσει ήδη την Δήλωσή σας που ως Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  στις 27 Μαρτίου 2017 είχατε γράψει ότι « …….δηλώνετε ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε – είτε υπό την ιδιότητα του πολίτη, είτε υπό την ιδιότητα του Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου είτε υπό την ιδιότητα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών – περιήλθε καθ οιονδήποτε τρόπο σε γνώση σας οιαδήποτε πληροφορία, πόσω δε μάλλον έγγραφο ή ενημέρωση από δικαστικές ή άλλες δημόσιες αρχές………» 

Η Λαμία αλλά και η Φθιώτιδα ΟΛΗ  

" τα 'χει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι";


Απ ότι βρήκα στο Google..Λέγεται για πασίγνωστα πράγματα, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να κρατήσουν μυστικά.

Έτσι είναι κ. Σταϊκούρα ;

Και καταλήγοντας γράφετε: Σε περίπτωση συνέχισης της αυθαίρετης και συκοφαντικής «εμπλοκής» του ονόματος σας, θα είστε αναγκασμένος να προσφύγετε στη δικαιοσύνη εναντίον μου.
ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017  ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ; ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ. 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ «ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ» ;

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ;

ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΗΠΤΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ;

ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ;

ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (21.6.2012 – 25.1.2015 ) ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ Κ.Κ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΗΘΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ…..ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ…..

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους θαρραλέους κ.κ. Συνεταίρους που έπαθαν τα πάνδεινα από τις Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
Δημήτριο Πράσσα
Κων/νο Ανθουλή
Χρήστο Αθανασίου

              που έλαβαν τον λόγο και τα «έσυραν» για τα καλά με θάρρος στα Λαμόγια που διοίκησαν το Ιστορικό αυτό Ίδρυμα που Ιδρύθηκε το 1900.


Στο τέλος της εκδήλωσης πλησίασε τον κ. Ντάσκα μια μαυροφορεμένη κυρία και με κλάματα στα μάτια του είπε ότι η Σ.Τ.Λ της «έφαγε» το σπίτι και δεν έχει που να μείνει – κοιμάται σε φίλες της.

Εδώ θέλω να σας ενημερώσω κ.κ. Συνεταίροι – Μεριδιούχοι ότι μετά τις γιορτές θα καταθέσω με δικηγόρο το ήδη το έτοιμο Καταστατικό με όλους τους υπογράφοντες Μεριδιούχους στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ. Παρακαλώ μην αμελείτε άλλο και προστρέξτε να υπογράψετε την Αίτηση εγγραφής Μέλους, ώστε να είστε από τα ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ  που θα έχετε έτσι εκτός των άλλων και την πρωτιά αυτή.

Αρχίζοντας λοιπόν Φίλοι Μου
Σας παραθέτω το ΚΑΛΕΣΜΑ του κ. Γιάννη Ντάσκα.
      « ΠΡΟΣ Σύλλογο Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και μέλη του.
Σας υπενθυμίζουμε την προγραμματισθείσα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στη Λεωνιδίου 9 - 11 στη Λαμία εκδήλωση
Δεκεμβρίου 2017, ώρα 15.00.
Συντονιστής -παρουσιαστής θα είναι ο υπογράφων δημοσιογράφος-δικηγόρος Γιάννης Ντάσκας, πρώτο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Λαμίας κ. Νίκος Σταυρογιάννης, και στη συνέχεια χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Στέργιος Καλόγηρος και ο δικηγόρος-διεθνολόγος  Γιώργος Νούλας, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Ντάσκας.
Ερωτήσεις -παρεμβάσεις σύντομες θα κάνουν και όσοι από το ακροατήριο θελήσουν.
Ήδη την πρόσκληση για αυτοπρόσωπη παρουσία αποδέχθηκαν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Λαμίας Χρήστος Σταϊκούρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας »
Ο κ. Ντάσκας κάλεσε με επίσημο έγγραφο το Κανάλι Star για να πάει στο Δελτίο Ειδήσεων και να μιλήσει μαζί με τον κ. Νικολόπουλο για την Σ.Τ.Λ. ..Στην αρχή του είπαν ότι ΝΑΙ θα σε βγάλουμε και μετά του είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το θέμα αυτό, αλλά να μιλήσουν μόνο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα τίποτα άλλο.
Τα ΜΜΕ της πόλης μου λοιπόν γνώριζαν τα πάντα για τη Σ.Τ.Λ. από το 2000 έως και σήμερα - 17 ήδη χρόνια – αλλά δεν τα «βγάζανε» στον αέρα….ΓΙΑΤΙ ;

Εγώ ο ίδιος εγχείρισα στον κ. Γιώργο Σιμόπουλο το ΠΟΡΙΣΜΑ του ΣΔΟΕ Λαμίας και της Τραπέζης της Ελλάδος του έτους 2000 με τις εκατοντάδες Κακουργηματικές Πράξεις της ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ Διοίκησης του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου και του Διευθυντού της του ΒΟΥΤΑ παρουσία του κ. Γεωργίου Μανδηλά και του απατεώνα δικηγόρου του Αντωνίου Χονδρογιάννη και πήραμε την υπόσχεση ότι θα κάνει ειδική εκπομπή στο Κανάλι του για τα συμβαίνοντα στη Σ.Τ.Λ. προσκαλώντας από όλες τις πλευρές άτομα. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. Αν από τότε μας καλούσε ο Γιώργος Σιμόπουλος , ο Νικ. Δασκαλόπουλος που όντας Μέτοχος στο Κανάλι Star, μερικοί λένε ότι διαθέτει το 25% των Μετοχών του Καναλιού, και Πρόεδρος του Ιστορικού μας Ιδρύματος τότε δεν θα μπορούσε να ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙ την Αμαρτωλή Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου, όταν βρήκε ΑΔΕΙΟ τα Ταμείο του Ιδρύματός Μας.

Εγώ έστελνα 100άδες mail με Ανακοινώσεις – Δελτία Τύπου – κ.α. σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Λαμίας και των Αθηνών. Τα Αθηναϊκά ΜΜΕ ρωτούσαν τους συναδέλφους τους στη Λαμία και τους έλεγαν ένας φωνάζει ο γραφικός Δημητρακόπουλος.

Δικηγόρος της Λαμίας περνώντας ξυστά από το κατάστημά μου παρέα με έναν νέο δικαστή, σε ερώτηση του δικαστή τι είναι αυτές οι Αφίσες, ο δικηγόρος του απαντά: Τίποτα γραφικότητες….Ταυτόχρονα τον φτύνω και τον σιχτιρίζω ..

Τα ΜΜΕ της πόλης μου με τους δημοσιογράφους τους κοίμισαν έτσι ολόκληρο τον Φθιωτικό λαό και όχι μόνο.
Δημοσιογράφος ονομάζεται το πρόσωπο που ασχολείται με την συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα, τα προβλήματα που υπάρχουν, τους ανθρώπους, τα θέματα που τους απασχολούν κ.α. Οι δημοσιογράφοι συλλέγουν πληροφορίες, είτε προφορικά είτε γραπτά, και τις δημοσιεύουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τους δημοσιογράφους τους χωρίζουμε σε πολλές κατηγορίες:
·         Παρουσιαστές ειδήσεων
·         ανταποκριτές ή ρεπόρτερ
Συλλέγουν πληροφορίες για κάποιο γεγονός και τις δημοσιεύουν με ανταπόκριση ή με ρεπορτάζ στα μέσα μαζικής επικοινωνίας όπως είναι οι εφημερίδες, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά, το ντοκιμαντέρ και το διαδίκτυο.
·         αρθρογράφοι
Γράφουν τα άρθρα που εμφανίζονται τακτικά στις εφημερίδες ή τα περιοδικά, αποκαλούμενες στήλες.
·         φωτογράφοι
·         συντάκτες
Υπάρχει η άποψη ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων, συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα.

Οι Λαμιώτες όμως Δημοσιογράφοι ακούγοντας τα αφεντικά τους, που είχαν πολλά οφέλη από  τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας δεν μετέδιδαν τις δικές μου αγωνιστικές δραστηριότητες σκόπιμα για να κοιμίσουν τους Φθιωτείς και όχι μόνο, γενόμενοι έτσι και αυτοί συμμέτοχοι στη Συμμορία των Κολλητών.

Και έτσι οι 16.000 Συνεταίροι έπαθαν τα πάνδεινα από τα Λαμόγια των Διοικήσεων της Σ.Τ.Λ. χωρίς να αντιδρούν και έδιναν το δικαίωμα σε πολλούς, αλλά και στον κ. Σταϊκούρα να λέει ότι μόνο εσύ Δημητρακόπουλε διαμαρτύρεσαι κανένας άλλος.
Οι άλλοι Συνεταίροι που είχαν και έχουν συμφέροντα που πήραν τα θαλασσοδάνεια από το Ίδρυμά μας και δεν τα πλήρωσαν κάνουν προπαγάνδα εναντίον μου αποπροσανατολίζοντας τους έντιμους κ.κ. Συνεταίρους.

Εγώ πάντα τους αποκαλούσα Συμμορία Κολλητών δηλ. Εγκληματική Οργάνωση σαν την Τράπεζα Πειραιώς έτσι είχε γίνει και στη Λαμία και τα δημοσίευα όλα αυτά μέσω της Εφημερίδας  Η ΤΟΛΜΗ, αλλά και επί πολλά χρόνια τα ανέφερα με Υπομνήματά μου – Αναφορές και Καταγγελίες στην εισαγγελία Λαμίας, στο Εφετείο Λαμίας και στον Άρειο Πάγο , αλλά συν τις άλλοις τα είχα ανηρτημένα και στις δυο τζαμαρίες του καταστήματος μου που βρίσκεται δίπλα στα Δικαστήρια της πόλης μου της Λαμίας σε κοινή θέα που τα βλέπανε ΟΛΟΙ οι Εισαγγελείς που πέρασαν από τη Λαμία επί 17 χρόνια, αλλά κανένας από αυτούς τους κυρίους της Δικαιοσύνης δεν ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ τι συμβαίνει και να με καλέσουν, αλλά τις έβαζαν στο Αρχείο. Και δεν έφτανε αυτό – πιστεύω ακράδαντα - φεύγοντας ο Εισαγγελέας Λαμίας κ. Θεολογίτης από τη Λαμία λόγω προβιβασμού είπε έμμεσα στον ιδιοκτήτη του καταστήματός μου να βγάλω τις ΑΦΙΣΕΣ που έγραφαν κατά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, διότι θα τον αντικαθιστούσε ο νέος Εισαγγελέας κ. Λακαφώσης και δεν πρέπει να τα δει αυτά, τον λόγο τον καταλαβαίνετε αγαπητοί μου φίλοι. Αναγκάστηκα λοιπόν για να μην μαλώσω με την οικογένειά μου να αφαιρέσω τις ΑΦΙΣΕΣ .

Από τους 16.000 Συνεταίρους της Σ.Τ.Λ. εκατοντάδες είναι αυτοί που έχουν πάθει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ, αλλά ΦΟΒΟΥΝΤΑ ΝΑ  ΜΙΛΗΣΟΥΝ για να μην κινηθούν οι διάφορες Υπηρεσίες  - τα Υπουργεία – οι Τράπεζες εναντίον τους, αλλά και ενάντια των εργαζόμενων παιδιών τους.

Επίσης άλλοι Συνεταίροι φοβούνται για να μην τους ξεσπιτώσει νωρίτερα το Ιδρυμά μας και έτσι λουφάζουν.

Η Τρομοκρατία στη Λαμία δίνει και παίρνει φτιασιδωμένη κατάλληλα.

Για όλα τα ανωτέρω η Τράπεζα της Ελλάδος δεν μου δίνει τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ από το έτος 2000 έως και Σήμερα. Αλλά που θα πάει θα τα πάρω. Θα αναγκαστούν στο τέλος και θα μου τα δώσουν και τότε θα μάθουμε όλους αυτούς που πήραν τα Θαλασσοδάνεια σε βάρος μας.

Τελειώνοντας

Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή να διαβάσετε αποσπασματικά το Πόρισμα του Οικονομολόγου κ. Δημ. Τραγγανίδα.

Έκανε πράγματι μια Αποκαλυπτική - Επιστημονική  Πραγματογνωμοσύνη που τα άλλα Λαμόγια την ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ  από το έτος 2014 για να μην δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής οι δύστυχοι  κ.κ. Συνεταίροι.

Όπως σας ανέφερα και ανωτέρω την Πραγματογνωμοσύνη την αποκάλυψε ο ποινικολόγος κ. Αλέξανδρος Ι. Ντάσκας, ότι με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ο γνωστός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ανέλαβε νέα έρευνα για την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.

Άλλα είπε ο Πεπόνης και άλλα έγραψε η Μιχαλοπούλου…ισχυριζεται ο κ. Ντασκας.

Επιβάλλεται λοιπόν να μην τα κουκουλώσουν και να διαταθεί περεταίρω Ανάκριση, γιατί πρόκειται περί κακουργηματικών πράξεων και δεν τους ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός.

Η Ελένη Μιχαλοπουλου με αυτό που έκανε μας ήπιε το αίμα. Επιβάλλεται να μάθουν οι κ.κ. Συνεταίροι, αλλά και όλη η Ελλάδα ποιος είναι αυτός που είναι πίσω από την Μιχαλοπούλου…. Λένε για έναν Αρειοπαγήτη Γεώργιο……

Από το 50σέλιδο Πόρισμα λοιπόν αυτό του κ. Δημ. Τραγγανίδα, έχω αναρτήσει μόνο τρεις ενδιαφέρουσες σελίδες που αναφέρουν την ζημία που έπαθαν οι κ.κ. Συνεταίροι, αλλά και το Ελληνικό Δημόσιο… ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ δικηγόρους – δικαστές – εισαγγελείς – Δημοτικούς και Νομαρχιακούς άρχοντες  - Βουλευτές  αλλά και 16.000 θύματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ στο κατάστημα μου έναντι 5 ευρώ.

Μόνο που ο κ. Δημ. Τραγγανίδας αναγράφει στον Πίνακα 7 τους ψηφίσαντες κ.κ, Συνεταίρους που βρήκε στα χαρτία των Γενικών Συνελεύσεων, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι αυτοί οι αριθμοί ψηφισάντων Συνεταίρων είναι μεγαλύτεροι των πραγματικών διότι οι ΨΗΦΟΛΕΚΤΕΣ των Λαμογιών ήταν δικοί τους άνθρωποι και ότι αφού ψήφιζαν οι παρευρισκόμενοι που ήταν οι 10 Διοικούντες το Ιδρυμά Μας, οι οικογένειες αυτών επειδή ήταν Συνεταίροι κι αυτοί, οι δικηγόροι και οι κλητήρες Συνεταίροι αλλά και οι γλάστρες τους Συνεταίροι, μετά έφευγαν και έμειναν οι δικοί τους άνθρωποι δηλαδή οι ΨΗΦΟΛΕΚΤΕΣ… εκεί λοιπόν γινότανε το έλα να δεις….μόνοι τους διαπλασιάζανε τα νούμερα, γι αυτό και Σας λέγω ότι οι αριθμοί των ψηφισάντων είναι μαϊμού.

Επίσης θέλω να σας επιστήσω την προσοχή ότι τα Λαμόγια του τότε Νομικού Επιτελείου που σύνταξαν το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ έγραψαν σκόπιμα ότι με 7 και μόνο Συνεταίρους πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση, όπως καταλαβαίνετε οι λόγοι είναι  ευνόητοι.

Σύμφωνα δε με το άρθρο 24 του Καταστατικού για κάθε ζημία που υπαίτια προκάλεσαν στην Τράπεζα τα μέλη του Δ.Σ κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ευθύνονται αλληλέγγυα και εξ ολοκλήρου το καθένα από αυτά ( Από τη Σ.Τ.Λ. και επί τριών Διοικήσεων Τριανταφυλλόπουλου – Δασκαλόπουλου και Καρδάκου πέρασαν τουλάχιστον 100 άτομα …ΟΛΟΙ λοιπόν αυτοί ευθύνονται αλληλέγγυα και εξ ολοκλήρου)….Η Δικαιοσύνη θα τους βρει όλους και θα πληρώσουν. Μαζί τους όμως πρέπει να πληρώσουν και όσοι εντάχθηκαν στη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ήτοι οι δικηγόροι τους, οι δικαστές και οι εισαγγελείς, αλλά και οι ΠΑΤΡΟΝΕΣ τους που εντάχθηκαν στη Συμμορία των Κολλητών,  αλλά και άλλοι που θα αποκαλύψει η εξέταση.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ  ΠΟΛΛΟΙ  ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Έφτασε λοιπόν η Ωρα η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗ ΣΗ να διατάξει να γίνουν ανακρίσεις από την ΑΡΧΗ, ώστε να γνωρίζει ο Φθιωτικός Λαός ποια είναι αυτά τα Λαμόγια που τον κατέστρεψαν και να πληρώσουν το τίμημα με τις περιουσίες τους.
Επίσης τα Λαμόγια έβαλαν και άρθρο που ο κάθε Συνεταίρος ευθύνεται στο πενταπλάσιο όταν η Τράπεζα πέσει έξω . Τώρα όμως που η Τράπεζα έπεσε έξω ποιος φταίει ΕΓΩ ή ΕΣΕΙΣ κ.κ. Συνεταίροι ; . Εγώ είχα τη διαχείριση ; ΕΓΩ εδωσα τα Θαλασσοδάνεια ή ΕΣΕΙΣ ; Γιατί λοιπόν έβαλαν αυτό το Άρθρο ; Μα είναι ολοφάνερο από την αρχή της ιδρύσεως από ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ( Οι Πιστωτικοί Συνεταιρισμοί δεν είχαν το δικαίωμα να πάρουν σπίτια ) σε ΤΡΑΠΕΖΑ οι γνωρίζοντες την πορεία της Τράπεζας δηλ. ότι θα πάρουν οι Κολλητοί τους και οι Ημέτεροι τα Θαλασσοδάνεια θα πέσει ΕΞΩ με μαθηματική ακρίβεια και ας βάλουμε στο παιχνίδι και τους αφελείς και ευκολόπιστους κ.κ. Συνεταίρους.
Λυπάμαι όμως που  η πολυσέλιδη αυτή ΑΝΟΙΧΤΗ μου ΕΠΙΣΤΟΛΗ δεν συνοδεύεται από Τηλεοπτικό υλικό της 7 12.2017. Θα γίνει όμως και αυτό σύντομα. Μου το υποσχέθηκε ο Γιάννης Ντάσκας.

Προς επιβεβαίωση των όσων έχω γράψει ανωτέρω,

ΒΛΕΠΕΤΕ  ΤΑ  ΚΑΤΩΘΙ  ΒΙΝΤΕΟ

Α) ΤΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΙ  ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ…..ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑ…

ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ Κ.Κ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ…..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ…..

09.03.2009
Ο Δημητρακόπουλος στον FM 1 ,
https://www.youtube.com/watch?v=kZ-R9Bd0FNs

05.06.2009
O Κώστας Δημητρακόπουλος στον Blueskay
www.youtube.com/watch?v=uvy4xaehueg&index=2&list=PL1AFQwV_Apdgmy2sGJHldlv9sHSvUTUhO&t=10s

14.06.2009
Γενική Συνέλευση της  Συνεταιριστικής Τράπεζας  Λαμίας, https://www.youtube.com/watch?v=ALhZ5uQVPSI

09.06.2010

Γεν Συνέλευση ΣΥΝΕΤΑΙΡ. ΤΡΑΠ. ΛΑΜΙΑΣ,

www.youtube.com/watch?v=Vp1aotr-pKw&index=7&list=PL1AFQwV_Apdgmy2sGJHldlv9sHSvUTUhO

19.03.2012
Συνεταιριστική Τραπεζα Λαμίας ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ
https://www.youtube.com/watch?v=GijPim-2Ukw

19.03.2012
Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, Lamia  Report, 19.03.2012
https://www.youtube.com/watch?v=YZduZ-tAnjs&t=10s

10.11.2011
Τα Κάδρα μου στο Δικαστικό Μέγαρο,
https://www.youtube.com/watch?v=D8y_L43d6nI

10.11.2011
Δικαστήρια Λαμίας, Κανάλι Staar, ,
https://www.youtube.com/watch?v=lXkHVAU2MPQ

12.11.2011
Η Βιτρινες του καταστηματός μου,
https://www.youtube.com/watch?v=4b9UdS5bpwk

14.11.2011
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΛΑΜΙΑΣ,
https://www.youtube.com/watch?v=5-GrOAoaOxE

15.12.2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,
https://www.youtube.com/user/PAKIPAELLAS

20.12.2011
Πάνε στα Δικαστήρια τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, https://www.youtube.com/watch?v=Gm41Ytj7VMw.


2) ΤΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ  ΝΤΑΣΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΓΙΝΑ TV…

Ο έγκριτος Δημοσιογράφος – Ερευνητής –Δικηγόρος
κ. Γιάννης Ντάσκας ερευνά το Σκάνδαλο
“Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας”

Δείτε τις διάφορες εκπομπές του
============================================================
7. ''ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ''-     ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΒΟΛ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ -  Β' ΜΕΡΟΣ , 30/6/2017
Περί της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας από 14:00  έως  17:45

Περί Δήμου Λαμίας από 35:30 έως 36:16
https://www.youtube.com/watch?v=454kulu-qsQ
============================================================

6.  ''ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'' 30/5/2017  - Β' ΜΕΡΟΣ

Περί της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας από 27:10 έως ……

Γιαννης Ντάσκας Νομικός - Δημοσιογράφος - Ερευνητής 

https://www.youtube.com/watch?v=CvbhefTjRNU

============================================================

5. ''ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'' - 11/5/2017 -  Β' ΜΕΡΟΣ

Περί της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας από 6:00 έως 15:10 λεπτά

Γιαννης Ντάσκας Νομικός - Δημοσιογράφος - Ερευνητής 

και ο δικηγόρος Γεώργιος Νούλας για έρευνα στη Λαμία.

https://www.youtube.com/watch?v=QgNGrbN6N8E
========================================================

4.  ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ  ΛΑΜΙΑΣ  - 07/05/2017, - Συνέντευξη του Κώστα Δημητρακόπουλου.
https://www.youtube.com/watch?v=3JURf5OEz0Y&t=159s 

=============================================================
3. ''ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'' - 28/3/2017  - Β' ΜΕΡΟΣ

Περί Σ.Τ.Λ. από 14:00 έως 19:00 λεπτά

Δημοσιοποιείται η Μηνυτήρια αναφορά του Κώστα Γ. Δημητρακόπουλου πρός την εισαγγελέα διαφθοράς κ. Ραίκου της 4ης Φεβρουαρίου 2014

https://www.youtube.com/watch?v=GuRzyhtYZ1U

2. ''ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'' - 23/3/2017

Περί Σ.Τ.Λ. από 04:00 - 06:00 και από 15:30 - 25:00 λεπτά

Συζήτηση περί Σταϊκούρα -  και Μηνυτήριας αναφοράς του Κώστα Γ. Δημητρακόπουλου πρός την εισαγγελέα διαφθοράς κ. Ραίκου της 4 /2/ 2014

https://www.youtube.com/watch?v=byIbf7v1KFk
...

............................................................................................

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Μέλος του υπό Ίδρυση Συλλόγου
Μεριδιούχων της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Καποδιστρίου 12 Λαμία
Τ.Κ. 35 100
Τηλ. 6977 882119, 22310 42412
e-mail: kode.d@hotmail.com

ΠΡΟΣ
1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).


Λαμία 10 Δεκεμβρίου 2017


ΘΕΜΑ: Πως τα Μ.Μ.Ε της πόλης μου της Λαμίας κοίμισαν ολόκληρο τον Φθιωτικό Λαό και όχι μόνο…από το 2000 έως και σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη