"ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ... ΚΟΠΟ, ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ... ΚΟΛΠΟ...!" ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ Κ. ΜΩΚΟΥ


   Τρέλλα, μεγάλη τρέλλα…κουβάλαγαν αυτοί οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι.      Ντυμένοι ,λέει, με κάτι χιτώνες,κάτι χλαμύδες (σιγά τα ντύσιμο-ένα –κάτι σαν παλιοσεντόνο , δεμένο στον ώμο ,στην άκρη ψηλά  και σε φιόγκο! κι’από μέσα …τσίτσιδοι! ).Και περιδιάβαιναν και σουλατσάριζαν στην…Αγορά και (σαχλαμάριζαν),δήθεν φιλοσοφούσαν αρειμάνια,με τις ώρες , ιδίως  περί τα ερωτικά και τα σεξουαλικά.Φανερά ,ελεύθερα! και με …τουπέ!  Ιδιαίτερον περί την γεννετήσιαν πράξιν και τις …περίεργες σεξουαλικές…προτιμήσεις τους… γενικώς.

     Και…ορέγονταν τα  «λευκά κοράσια!», τις ιερές εταίρες,αλλά και κάτι πιτσιρι κάδες τρυφερούδια αρσενικά ομορφόπαιδα ,έβγαζαν τα γεμάτα αίσχη,σαρκικά απωθημένα τους και «συν Θεοίς πορεύονταν εν ηρεμία!».

    Πολλά τα…αμαρτήματα, πολλές οι…βρωμιές, ασυγκράτητα τα πάθη και για τούτο έπρεπε να βρουν έναν θεό να τους αντιπροσωπεύει ,να του τα …φορτώσουν ,να σκεπάζουν τις…ντροπές  τους.!, να την…σκαπουλάρουν!. και να καθαρίζουν!.(Τι…πούλαγαν δηλαδη;…μπαλαμούτι πούλαγαν!.)

   Και τον βρήκαν τον Θεό,τον έχρισαν εργένη ,τον ονόμασαν Απόλλωνα και τον έπλασαν μεσογειακό, μελαχρινό…ζημιάρη,αλανιάρη  και ομορφόπαιδο!.Έτσι ναι νά’ ναι τσίφτης…σεβνταλής…μπαγαπόντης,να εκπέμπει σεξουαλικότητα και να…μυρίζει..βαρβατίλα!

     Και …νταβραντισμένος, ξαμολύθηκε ο Απόλλων, ασυγκράτητος, άβάσταχτος  σε επιθυμίες περί τα… γεννετήσια και  έβαλε μπρός να…καλαφατίσει  ό,τι δεν …κατουρούσε…όρθιο!. Είχε… βεβαίως  πρώτη  προτεραιότητα και  ιδιαίτερη …συμπάθεια στις παρθένες!,αλλά ,δυστυχώς ,και τότε το ..είδος….σπάνιζε!.

    Και…μπούχτισε,βαρέθηκε εκεί πάνω , κατέβηκε από τα βόρεια τα Μακεδονικά και τα Θρακιώτικα και άρχισε τα ταξιδάκια  τα …τουριστικά, μέχρι τα νησιά.Οπου βρέθηκε ένα μεσημέρι στη Δήλο  να επισκεφτεί  την αδερφή του την Άρτεμη.

      Έπιναν στην παραλία τον καφέ τους,άρπαξε ο Απόλλων και τη λύρα (μέγας   μουσικός γαρ),έπαιξε και κάτι ρεμπέτικα «Δεν θέλω τα ματάκια σου για μένανε να κλαίνε!»,τον είχαν ζώσει,τον είχαν…σφίξει και τα…γάλατα,δεν κρατιόταν   και της είπε:

-Αδελφούλα,τόση ώρα στην καρέκλα,μούδιασα,πιάστηκα,δεν ξαπλώνουμε εκει-  δά στην άμμο να …ξηγηθούμε και…ένα …γρήγορο!;

-Αει στο διάολο από ‘δώ ρε…λυσσάρη!. Με την αδερφή σου βρέ;.Δεν ντρέπεσαι!. Αντε παραπέρα να …βγάλεις το σβέρκο σου!.Αντε αλλού να ξεστραβωθείς,να…     βγάλεις τα μάτια σου.

     Και έτσι έμεινε παρθένα η Άρτεμις.

     Δεν τό’βαλε κάτω ο…Απολλωνάκος, ήταν και …μπάνικος και  την …έπεσε στις Μούσες. Έκανε ζέστη αφόρητη, πήγε σε μια βρύση να πιεί νερό, είδε μια κοπελιά και ρώτησε:

-Οποία είστε κυρία και …χαρίστε μου παρακαλώ το ονοματάκι σας;

- Με λένε Καλλιόπη και είμαι Μούσα.

-Πολύ ωραία!,.ωραιότατα!.

   Δεν πρόλαβε να τελειώσει την κουβέντα του το κορίτσι,της έπεσε η στάμνα απ’τα χέρια, έκανε να την πιάσει,γλίστρησε, και έπεσε.Τυχαία,λέω τυχαία…γλίστρισε,έπεσε από πάνω της και  ο Απόλλων και…«Βρύση μου μαλαματένια…   πως βαστάς κρύο νερό!».

     Πολύ του άρεσε η…συνεύρεσις με την κυρία Μούσα του…δικού σου,που ήτανε θερμή-φλογισμένη και..άστα να πάνε!.Και αμέτι –μουχαμέτι,το έβαλε σκοπό-σερί-κορδόνι,έψαξε και βρήκε μία  ακόμη μούσα που την έλεγαν Κλειώ. Κορμάρα  η Κλειώ ,φορούσε ένα…αραχνάτο «σηθρού»,της…ψιλοφέγγιζε και  το…στρίγκ! και είπε ο Απόλλων:

-Γδυθείτε,παρακαλώ, θέλω να σας…μιλήσω!.

-Αμέ, αμέσως!.

      Δεν είχε αντίρρηση,λάγνα,καμίνι  και…φωτιά! η Κλειώ,είχε και κάτι…τέρμινα  να …μυρίσει ,να πάει  με άντρα, γουστάρισε και …ούτω -πως, μετά εννεάμηνον εγεννήθη μπέμπης...στρουμπουλός!, ονόματι Ορφεύς. Και τον παρέλαβε ο φιλόμουσος πατέρας του, τον εκπαίδευσε στα βασικά της μουσικής, του πήρε και δάσκαλο, κάποιον Λίνο, μέχρι που ο Ορφεύς έγινε περιζήτητος λυράρης και κιθαρωδός.

   Εγεννήθη ο Ορφεύς με πατέρα τον Απόλλωνα, αλλά γύρω από την μητρότητα το θέμα δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί! αν ήταν γιός της Καλλιόπης  η  της Κλειώς. (Δεν είχε ακόμη ανακαλυφθεί και το τέστ  …DNA !) και εκεί τα πράγματα…ψιλο   μπερδεύονται.).

    Στα νησιά η θα γίνεις ψαράς η θ’ανοίξεις κλάμπ. Κολλημένος όπως ήταν με τη μουσική ,ο Νικόλας και αποφάσισε το δεύτερο.Κάτι θυμόταν από το μουσικό σχο λείο που φοίτησε,έγινε μουσικός,είχε… μισοδιαβάσει και την «Βασικήν Θεωρίαν Περί Μουσικής»  και θαύμαζε απεριόριστα τον Ορφέα. Εψαχνε για το όνομα του μαγαζιού ,το   βρήκε και το …βάφτισε: «Νάιτ-Κλάμπ ο Ορφεύς!».-

    Άνοιξε το μπάρ-κλάμπ, καλοκαίρι, μιλλιούνι ο κόσμος,πολή η νεολαία,αλλά και κάτι…μισότριβοι 50άρηδες,αχόρταγοι στο…οφθαλμολουτρο που…λιμασμένοι εβλεπαν,έβλεπαν και ύστερα «έπαιρναν…δουλειά για το σπίτ!».  Θηλυκά ,πολλά θηλυκά,γυναικομάνι κι’ανάμεσα τρείς-τέσσερις…μισοξεβράκωτες κουκλάρες αλλοδαπές,τακτικές ,καθημερινές…πελάτισσες.Που  τις πλησίασε ο Νικόλας και συμφώνησε να έρχονται κάθε βράδυ οι…κυρίες, τα ποτά δωρεάν και να κάνουν τους …κράχτες στο μαγαζί.Ωραία η…πατέντα!.

   Και πέρασε το πρώτο καλοκαίρι, του άρεσε η…φόρμουλα του Νικόλα.Χειμώνιασε και κατέβηκε στον Πειραιά να βρεί κάποια φιλαράκια. Χαβαλές,κουβέντα στην κουβέντα και κάποιο από τα φιλαράκια του είπε την…άλλη  κουβέντα τη …σοβαρή!:

-Έλα εδώ ρε αδερφέ.Ωραίο και…μαγκιά  σου αυτό που κάνεις με τις τουρίστριες, παλιό κόλπο και αποδοτικό. Αλλά μπορείς να το κάνεις καλλίτερα και να κονομάς

.-Δηλαδή;

-Να, και στην Αγγλία και στη Γερμανία υπάρχουν «γραφεία» που μπορούν να σου στέλνουν όσες θέλεις, να τις έχεις στο μαγαζί, να τους παίρνεις ποσοστά από τα ποτά και αν κάποιος πελάτης θέλει, να τις…στέλνεις μαζί του για τα …υπόλοιπα!. Μόνο που τα…ραντεβού θα τα «κανονίζεις» και θα πληρώνεσαι εσύ. Θα δίνεις το 40% στις κοπέλες και 20% στο Γραφείο που σου τις στέλνει. Άσε που θα σου τις ανανεώνει κάθε 15 ημέρες και θα σου στέλνει καινούργιες. Μπήκες;

-Μπήκα,αλλά τι μου λές τώρα ρε μάγκα, να βγάζω γυναίκες στο… κουρμπέτι; Να στέλνω τα κορίτσια σε…βίζιτες;

-Κάπως έτσι κι’αν σου είναι…βαρύ,πιές σόδα να το…χωνέψεις!.Ξύπνα, ξέρεις ρε πως βγαίνουν τα χοντρά λεφτά; «Τα λίγα με …κόπο, τα  πολλά με …κόλπο!».

Κατάλαβες φιλαράκι;

   Το σκέφθηκε,το ξανασκέφθηκε ο Νικόλας,τράβηξε γραμμή κατά Μάρνη-Πλατεία Βάθης μεριά,βρήκε ένα απ’αυτά τα «ειδικά γραφεία» που.μαναντζάρουν γυναίκες από την αλλοδαπή.

-Το και το ,έχω ένα  μπάρ στο νησί.Καθε 15 ημέρες να μου στέλνετε 3 κοπέλλες. για…εργασία!.

-Μάλιστα,όπως επιθυμείτε!.Ευχόμεθα καλήν…συνεργασίαν!.

        Και ξανάρθε το καλοκαίρι, έφθασε η πρώτη…σοδειά από Αγγλία, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο ,μπήκε και ο Νικόλας στο..γκεζί,στο...λούκι.Τα λεφτά χοντρά.

    Πέρασαν δυό μήνες, μικρή η κοινωνία …σάλιασαν κάποιοι ,κάτι…ακούστηκε… βρώμισε (Ετσι είναι ο …ελληναράς,πολύ,μα πολύ…μαρτυριάρης!.Αμα…ξωκείλει  και τύχει και…ξενοαπαυτώσει!, το θεωρεί μεγάλη τιμή ,καμάρι και ύψιστη επιβράβευση και …επιβεβαίωση του ανδρισμού του!).

    Μικρός ο κόσμος,κλειστή η κοινωνία στο νησί και έφθασαν τα…μαντάτα στα αυτιά του αστυνόμου,του Διοικητή.Δεν έχασε καιρό ,«έπραξε τα υπηρεσιακώς…  δέοντα» και τηλεφώνησε σε συνάδελφό του στο …«Ηθών!».

-Το και το συνάδελφε.Στείλε μου έναν…μπάνικο υπαστυνόμο. Γι’αυτό και γι’ αυτό.

      Και τον έβαλε για δόλωμα.

  Ίσα με μια βδομάδα τακτικός πελάτης ο υπαστυνόμος στο κλαμπ,μπάνικος,αεράτος και ξενόγλωσσος. Τά’πινε,κέρναγε ένα  βράδυ μια  κοπέλλα και σε κάποια συζήτηση μαζί αυτός, αυτός πρότεινε:

-Πάμε να φύγουμε για…έτσι κι’έτσι;

-Γίνεται,αλλά πρώτα πρέπει να ζητήσεις την άδεια του αφεντικού. Αυτός… ξέρει.

      Πήγε ο υπαστυνόμος στον Νικόλα, του είπε το και το «θέλω να φύγω με την κοπέλα για δυό ώρες» κι’εκείνος του απάντησε:

-Πενήντα ευρώ, αλλά σε δυό ώρες θα μου την φέρεις πίσω. Καταλαβαίνεις;Ξέρεις πως γίνονται αυτά!.

-Εντάξει φίλε, έτσι θα γίνει.

      Και έφυγε με την κοπέλα, πήγε σε ένα ξενοδοχείο, μπήκε στο δωμάτιο και την ώρα που εκείνη γδύνονταν για τα…περαιτέρω  ,έσκασαν από τη βεράντα δυό …παιδιά της ασφάλειας,,φόρτωσαν την  αλλοδαπή  και  κατ’ευθείαν στο Τμήμα.

       Δεν πέρασε μισή ώρα έφεραν σιδηροδέσμιο και τον Νικόλα, τον έψαξαν στις τσέπες και βρήκαν σημειωμένα τα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει ο  υπαστυνόμος. Ύστερα έψαξαν και το διαβατήριο της κοπέλας . Ήταν μόλις 17 ετών. 

     Και είπε ο αστυνόμος,που ήτο και …φιλόμουσος!:

-Κρίμα που στην πινακίδα στο κλαμπ έβαλες το «ΟΡΦΕΑΣ». Δεν σου έφτανε η μουσική ,την… ατίμασες κι’αυτή,ήθελες να ...πουλάς και…καλές …υπηρεσίες!.. Φίλε δεν γλυτώνεις.Έχεις καταλάβει τι έκανες;Αντε τώρα…τραγούδα…μόνος σου!..Αλλωστε την κατέχεις τη μουσική!.Δεν την κατέχεις;

 «Άρθρον 266 του Π.Κ. περί  μαστροπείας» είπε ο Δικαστής. Δέκα χρόνια για «εξώθησιν  στην πορνεία ανηλίκου!».Η ποινή …καραμπινάτη κι’ακατέβατη,γιατί το κορίτσι ήταν μικρό.

(Προδημοσίευση ) από το βιβλίο «ΑΤΙΜΗ…ΚΕΝΩΝΙΑ»…!, του Μπάμπη Κ. Μώκου

                  «ΤΑ…ΠΟΛΛΑ ΜΕ…ΚΟΛΠΟ…!»-

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη