ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


         Στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου: «Αντιπλημμυρικής προστασίας της ανατολικής εισόδου Λαμίας» η ΔΕΥΑΛ σας ενημερώνει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα διαρκέσουν από Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Οι ρυθμίσεις αφορούν την οδό Στυλίδος από τα φανάρια της Νέας Μαγνησίας μέχρι το τέρμα του οικισμού της Μεγάλης Βρύσης.

           Η κυκλοφορία των οχημάτων για το ρεύμα προς Λαμία θα διεξάγεται μέσω της οδού Στυλίδος σύμφωνα με την σήμανση. Η έξοδος από την Λαμία προς Στυλίδα θα διεξάγεται από το ύψος των φαναριών της Νέας Μαγνησίας δεξιά μέσω των οδών Χρ. Καρατζαβέλου και ανώνυμης κοινοτικής οδού νότια της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής- Εθνικής Αντιστάσεως.  

          Η κυκλοφορία των βαρέων και μεγάλων οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις θα διεξάγεται μέσω αυτοκινητοδρόμου της Π.Α.Θ.Ε με κατάλληλη σήμανση που θα τοποθετηθεί στον κόμβο της Ξηριώτισσας καθώς επίσης και στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής, εξαιρουμένων αυτών που έχουν προορισμό τα λατομεία και τον Χ.Υ.Τ.Α Λαμίας.

lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη