Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ''Η ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ'' 23/02/2018


Το βιβλιοπωλείο Σοφιανός και οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου του Χρήστου Δασκαλάκη Η ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λεωνίδου 4, Λαμία, τηλ: 22310 39322).

Η «Χιονονιφάδα που αγάπησε το Καλοκαίρι» φιλοξενεί μια μαγική διαδρομή στον κύκλο της ζωής. Μαζί με τους πρωταγωνιστές, τον Νικόλα και την Ευτυχία, ακολουθούμε την πορεία της φύσης.

Φέρτε μαζί και ένα πήλινο κεσεδάκι (σαν αυτό από το γιαούρτι της γιαγιάς) λίγο χώμα και πολλή αγάπη…

Εκείνος, μας υποσχέθηκε να φέρει το τρυφερό του παραμύθι, μερικούς σπόρους και όλες του τις γνώσεις για να δώσουμε ξανά ζωή σε κάτι που αξίζει να μείνει κοντά μας.

www.facebook.com/events/534020896982204

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη