Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ



Θέμα: «Με αναφορά στο Νέλσον Μαντέλα το μήνυμα Σαρακιώτη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού»

Μήνυμα απέστειλε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης αναφορικά με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Ο κ. Σαρακιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου τιμούμε το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, στη δημοκρατία και στην ισότητα» και συνεχίζει σημειώνοντας ότι «η μάχη για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων και το σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό είναι διαρκής».

Κλείνοντας ο Βουλευτής Φθιώτιδας θυμίζει τα πάντοτε επίκαιρα λόγια του ανθρώπου-συμβόλου των αγώνων κατά του ρατσισμού, Νέλσον Μαντέλα: «Κανείς δε γεννιέται, μισώντας κάποιον για το χρώμα του δέρματος, την καταγωγή ή τη θρησκεία του. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να μισούν κι αν μπορούν να διδαχθούν το μίσος, μπορούν να διδαχθούν και την αγάπη, γιατί η αγάπη έρχεται πιο φυσικά στην ανθρώπινη καρδιά, παρά το αντίθετο».

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2018

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη