ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΣΤΡΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


Καλημέρα! Κλείνουμε έναν μεγάλο λογαριασμό που βρήκαμε ανοιχτό από το παρελθόν. Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση και ανοίξαμε τον δρόμο για τη μελέτη του έργου από Σταυρό μέχρι Καστρί στην Εθνική Οδό Λαμίας-Καρπενησίου. Έργο που άκουγε, αλλά δεν έβλεπε ούτε στα χαρτιά η Φθιώτιδα και η Ευρυτανία. 2.600.000 ευρώ που κερδίσαμε από το στοίχημα που βάλαμε ΟΛΟΙ με τη γραφειοκρατία και την ανευθυνότητα. Ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του νέου δρόμου Λαμία - Καρπενήσι αφού ολοκληρώθηκε και η παράκαμψη της Μακρακώμης και προχωράει και η μελέτη για το τμήμα από Νεοχωράκι μέχρι τη Σήραγγα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και χρηματοδοτούμε τη μελέτη που θα ανατεθεί από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.


Κώστας Μπακογιάννης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη