Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΥΣ ΦΥΛΑΚΤΑΚΗ «ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 05/05/2018

 

Την κωμωδία της Πένυς Φυλακτάκη «Φτυστός ο μακαρίτης», ανεβάζει η Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Εύη Σταματίου 
Σκηνική επιμέλεια: Εύη Σταματίου 
Επιμέλεια κοστουμιών: Όλγα Καλογήρου 
Φωτισμοί: Αλέξης Τριανταφύλλου 
Σύνθεση μουσικής: Δημήτρης Μεγαλιός
Φωτογραφίες-Video: Άκης Λούκας 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάγδα Κορέντζελου 

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: 
Μισέλ/Στέλιος/Θάνος: Κώστας Τσιμπούκας
Κλητήρας: Νίκος Αγγελακόπουλος
Βασιλική/ Έγκυος/ Δημοσιογράφος: Λιάνα Τιτοπούλου
Μαμή/ Άννα/ Γλυκερία: Ήβη Κατσούνη
Λαμπρινή/ Νανά/ Εβίτα: Όλγα Καλογήρου
Γιαννούλα/ Αρχοντούλα/ Γιαγιά: Μάγδα Χαλβαντζή 
Νεωκόρος: Δημήτρης Μεγαλιός 

Λίγα λόγια για το έργο: 
Τα χρέη του Μιχάλη Μπεζενόγλου φθάνουν στο ταβάνι αλλά δεν φταίει αυτός. Χρωστάει λόγω… κληρονομικότητας! Στον δικαστικό κλητήρα που καταφθάνει για να του κατάσχει τα πάντα και να τον συλλάβει, ο απελπισμένος οφειλέτης υποστηρίζει ότι η κατάρα να χρωστάει και να μην πληρώνει, να κρύβεται και να λέει ψέματα στοιχειώνει το όνομα των Μπεζενόγλου. Ξετυλίγεται έτσι η σπαρταριστή ιστορία της κατάρας του ονόματος που περνάει από γενιά σε γενιά. Από προπάππου σε παππού κι από πατέρα σε γιο. Η κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης» περνάει από την ευτυχία στη δυστυχία, από την πτώχευση στην ανάκαμψη κι από την καταστροφή στο θρίαμβο, και αγκαλιάζει τη συμπεριφορά ενός λαού που αγωνίζεται ενάντια στη μοίρα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Παραστάσεις θα δοθούν στις 5, 6, 7 και 12, 13, 14 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 21:00 και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5€ γενική είσοδος.

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22310 33325.

www.facebook.com/events/1763664010353393

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη