ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΤΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 27/04/2018


Στα πλαίσια της 4ης Γιορτής Φθιωτικού Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και οι εκδόσεις Οσελότος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραμυθιού της Μαρίας Καλτσή με τίτλο "Ρόζα ο ροζ δράκος Συνάντηση με έναν γίγαντα" την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00μ.μ στην αίθουσα Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας "Αλ. Κοντόπουλος".

Ομιλητές:
κα. Μαρία Τσεκουρα, ιδιοκτήτρια Βρεφικού Παιδικού Σταθμού Νηπιαγωγείου "Παιδική Γωνιά". 
κος Νίκος Χαλεπλής, φιλόλογος-φροντιστής.

Συμμετέχουν οι "Ιπτάμενοι Σελιδοδείκτες", Λέσχη ανάγνωσης μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα. Νορέλλα Ντέλλα υπεύθυνη επικοινωνίας La Mia Stevia.

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να παραμυθοταξιδεψουμε!!!!!

Είσοδος ελεύθερη

"Τι γίνεται όταν ένα δρακάκι μεγαλώνει και νιώθει την ανάγκη να ανοίξει τα φτερά του και να ανακαλύψει τον κόσμο; Η Ρόζα ο ροζ δράκος, χρησιμοποιώντας τα εφόδια από το προηγούμενο δύσκολο ταξίδι της, ξεκινά για μια νέα περιπέτεια!

Πού θα την οδηγήσει το πέταγμά της;
Ποιους νέους φίλους θα γνωρίσει και πόσο φιλικός μπορεί να είναι τελικά ένας γίγαντας που συναντά; Δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε στον πολύχρωμο κόσμο της και να τον εξερευνήσετε μαζί της..."

www.facebook.com/events/107201903429650/

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη