Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ


Θέμα: «Για την Πλατεία Πάρκου ο Σαρακιώτης στον Αστυνομικό Δ/ντη Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα»

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης ζητώντας εκτενή ενημέρωση για μια σειρά σημαντικών θεμάτων, όπως εκείνο των περιστατικών παραβατικότητας στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης προς την κατεύθυνση πάταξης της εγκληματικότητας και συζήτησαν τα περιθώρια ανάληψης πρωτοβουλιών για την άμεση αντιμετώπισή του, καθώς αφορά την κεντρικότερη πλατεία της πόλης. Στην απάντησή του ο κ. Μαντζιώκας σημείωσε ότι «οι αστυνομικές επιχειρήσεις εντείνονται με στόχο την εξάλειψη κάθε φαινομένου ανομίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Σαρακιώτης συζήτησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή ορισμένες επιμέρους δυσλειτουργίες, οι οποίες έχουν προκύψει σε αστυνομικά τμήματα της Φθιώτιδας, διερευνώντας τρόπους επίλυσης και κινητοποίησης των αρμοδίων. Κυριότερο θέμα ήταν αυτό των περιπολικών οχημάτων, καθώς και άλλα που αφορούν την εν γένει εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών υπαλλήλων.

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαντζιώκα για την αναλυτική ενημέρωση, ο κ. Σαρακιώτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή για τις όποιες αναγκαίες κινήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν, προς την εμπέδωση της ασφάλειας στην πόλη της Λαμίας και ευρύτερα στην περιοχή της Φθιώτιδας.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ
Βουλευτής Φθιώτιδας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη