ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΑ 2014-2020 ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)»


Στο πλαίσιο υλοποίησης του Μέτρου 19 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω LEADER (ΤΑΠΤοΚ - Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α. 2014-2020) για την Π.Ε. Φθιώτιδας και την Π.Ε. Φωκίδας, η Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ (Ο.Α.Σ.Ε. Α.Α.Ε.)» καλεί τους ενδιαφερόμενους, δυνητικούς δικαιούχους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ένταξη στο πρόγραμμα. Η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος περιλαμβάνει τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, την Δ.Ε. Γραβιάς και την Δ.Ε. Παρνασσού του Δήμου Δελφών καθώς και την Τ.Κ. Οίτης και την Τ.Κ. Παύλιανης του Δήμου Λαμιέων. Δυνητικοί Δικαιούχοι δύναται να είναι: ΟΤΑ Α' & Β' βαθμού και οι φορείς τους, Φορείς Δημοσίου Τομέα, Ιδιωτικοί Φορείς με καταστατικό σκοπό την υλοποίηση αντίστοιχων έργων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη