ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΓΙΦ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΙΖΗΣΑΣΕΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ 30/05/2018


          Ο Δήμος Λαμιέων συμβάλλει και στηρίζει την Ημερίδα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, με την υποστήριξη της UNICEF, με θέμα «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις γυναίκες πρόσφυγες και τα παιδιά τους – Παρουσίαση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας της ΓΓΙΦ για τις γυναίκες πρόσφυγες επιζήσασες έμφυλης βίας» την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 από τις10:30 π.μ.  έως τις 6:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, στην οδό Λεωνίδου 9-11, στο 2ο όροφο.

         Την έναρξη της Ημερίδας θα κηρύξει η Γενική Γραμματέας Ισότητας των ΦύλωνΦωτεινή Κούβελα, ενώ θα γίνει και παρουσίαση της Δομής του Ξενώνα Φιλοξενίας Λαμίας από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη.

Είσοδος ελεύθερη.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη