ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


           Με αφορμή τη χθεσινή ανοικτή επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, επαναλαμβάνουμε, για μια φορά ακόμα, πως συμφωνήσαμε επί της αρχής με το μέτρο αυτό επειδή πιστεύουμε, κάτι που και οι ειδικοί της εκπαίδευσης επιβεβαιώνουν, πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

          Η ανησυχία που διατυπώσαμε στην επιστολή μας προς τον αρμόδιο Υπουργό στηρίζονταν στη γνώση των πραγματικών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο μας και προέκυπτε εξαιτίας της βιαστικής απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων να προχωρήσει φέτος στην υποχρεωτική εφαρμογή των αποφάσεων.

         Υποχρεωτική εφαρμογή που θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην πρόσβαση όλων των μικρών παιδιών στα Νηπιαγωγεία για τα οποία ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι.

www.lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη