ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΥΚΗΝΕΣ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ 12/06/2018


         Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με το Μυκηναϊκό Ίδρυμα συνδιοργανώνουν , στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου – Επιστημονικής Συνάντησης φοιτητών και επιστημόνων, διαλέξεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος διακεκριμένων επιστημόνων που θα ανοικτές για το ευρύ κοινό και θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Κάστρου της Λαμίας.

Πρόγραμμα των διαλέξεων:

Τρίτη 12 Ιουνίου, 19.30
Χριστοφίλης Μαγγίδης,Ph.D., Αν. Καθηγητής Dickinson College, Πρόεδρος Μυκηναϊκού Ιδρύματος: «Ο Τρωικός Πόλεμος - μύθος ή πραγματικότητα;»

Γρηγόρης Τσόκας, Ph.D., Καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής Α.Π.Θ. «Η γεωφυσική έρευνα στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης: νέα ευρήματα και συμπεράσματα»,

Πέμπτη 14 Ιουνίου, 19.30
Νικόλαος Λιανός, M.sc., Ph.D., Αρχιτέκτων, Καθηγητής Δ.Π.Θ. «Διασώζοντας την πολιτιστική κληρονομιά: ψηφιακή τεχνολογία και τρισδιάστατη απεικόνιση»,

Γεώργιος Μαλαπέρδας, M.Sc., Περιβαλλοντολόγος Χαρτογράφος και Βάγια Παναγιωτίδη M.Sc., Φυσικός Μηχανικός: «Η ψηφιακή τεχνολογία στην αρχαιολογία».

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη