Η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ 16/06/2018


ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 
«ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ» 

ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ 

ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΛΛΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 

          Το Παιδικό και το Εφηβικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των μαθημάτων τους για την περίοδο 2017-2018, παρουσιάζουν την παράσταση «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ» του Ευγένιου Τριβιζά  τo Σάββατο 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 19:00.

Λίγα λόγια από την δασκάλα-σκηνοθέτη της παράστασης Έλλη Μερκούρη, Ηθοποιό-Θεατρολόγο:

       Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που έχει αφήσει εποχή σε όλες τις γενιές των παιδιών που ακολούθησαν, παρ' όλο που έχει να προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες εδώ και πολλά χρόνια. Τα βιβλία με τη θεματική σειρά του έργου έχουν εκδοθεί πολλές φορές και δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλος αριθμός των παιδιών είναι φανατικοί αναγνώστες τους!

       Τι να πούμε για τον μεγάλο και σπουδαίο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά...έχοντας την τιμή να τον γνωρίσω και να ταξιδέψω μαζί του μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ένας πραγματικός μάγος της φαντασίας και του παραμυθιού και αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά τον προτιμούν και τον αγαπούν τόσο πολύ!!

      Στην παράστασή μας, καθώς η συμμετοχή των παιδιών είναι μεγάλη, αφού φέτος έχουμε τη χαρά να συμμετέχει για πρώτη φορά και το εφηβικό εργαστήρι, έχει γίνει και η ανάλογη διασκευή.
Συμμετέχουν όλα τα παιδιά του Παιδικού και Εφηβικού Θεατρικού Εργαστηρίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!!

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22310 33325, ώρες γραφείου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη