ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ!



Τα σκουπίδια της Αθήνας έρχονται στην Στερεά με απόφαση του ΦΟΔΣΑ!

Τις ενστάσεις για τον τρόπο που λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία ο ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας έρχεται να επιβεβαιώσει η απόφαση που έλαβε το Διοικητικό του Συμβούλιο για ''Αποδοχή Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Αθηναίων και Υγειονομική Ταφή αυτών σε ΧΥΤΑ ευθύνης του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ'' χωρίς το σοβαρό αυτό θέμα να συζητηθεί στα Δημοτικά Συμβούλια των δήμων όπου θα καταλήξουν τα σκουπίδια της Φυλής.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια πόσος όγκος σκουπιδιών θα μεταφερθεί στον ΧΑΔΟΧΥΤΑ Λαμίας που είναι ήδη επιβαρυμένος και τι σημαίνει αυτό για χρόνο ζωής του έως να υλοποιηθεί η προγραμματισμένη επέκτασή του, αλλά σίγουρα αυτό θα έπρεπε να απασχολήσει το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου και τις δημοτικές παρατάξεις ώστε να ενημερωθούν όλοι οι δημότες μας.

Να σημειωθεί από την συμφωνία εξαιρέθηκε ο ΧΥΤΑ 2ης ΔΕ Ν Βοιωτίας, λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων που πρόκειται να κατασκευαστεί.

Διαβάστε την Προγραμματική Σύμβαση που υπογράφτηκε:




pepla.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη