ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ


1.Τμήμα Fanzine

       Στο μάθημα αυτό, διδάσκεται η ιστορία των Fanzine, ενός είδους εντύπων που θυμίζουν μικρά περιοδικά και είναι δυνατόν να ασχολούνται με ειδικά θέματα, όπως η μουσική (link is external), τα κόμικ (link is external)ς, οι επιστήμες και άλλα. Σκοπός του μαθήματος είναι κάθε μαθητής να δημιουργήσει το δικό του περιοδικό. Να γίνει συνολικός δημιουργός και εκδότης ενός εντύπου που θα εκφράζει τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, τις απόψεις, την αισθητική, τα συναισθήματά του. Την πρώτη ώρα θα μαθαίνουμε τη θεωρία και την ιστορία των Fanzine, ενώ τη δεύτερη ώρα θα περνάμε σε εφαρμογή “στησίματος” του περιοδικού. Laptop απαραίτητο.

2.Τμήμα Φωτογραφίας για παιδιά

      Το μάθημα έχει σκοπό να εξοικειώσει τα παιδιά με την τέχνη της Φωτογραφίας και να αφυπνίσει τη δημιουργικότητά τους. Τα παιδιά, διδάσκονται τα στοιχειώδη γύρω από την τεχνική της Φωτογραφίας και μαθαίνουν μέσα από τα έργα σπουδαίων φωτογράφων. Απαραίτητη η κατοχή ψηφιακής μηχανής ή  smartphone.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος, μπορείτε απευθυνθείτε στην Γραμματεία των Εικαστικών Εργαστηρίων, στο τηλέφωνο 22310 66066.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
www.lamia.gr/el

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου