ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ TEDX ΜΑΖΙ; ΓΙΝΕΤΑΙ!


Θα έχεις ακούσει τον όρο TEDx κάποια στιγμή και σίγουρα θα σου έχει κινήσει την περιέργεια για το τι ακριβώς είναι, ποιοι παίρνουν μέρος σε αυτό κ.λπ.
Εδώ θα σου λύσουμε όλες τις απορίες.

Όπως λίγο πολύ θα έχεις ακούσει ή δει, το TEDx σε προϊδεάζει για τα εξής:  Ένα ξεχωριστό χώρο, ένα στρογγυλό κόκκινο χαλί και καταξιωμένους ομιλητές.

Βασικό στοιχείο τoυ TEDx λοιπόν είναι οι ενδιαφέρουσες ομιλίες του. Επιτυχημένες προσωπικότητες της παγκόσμιας, της εθνικής αλλά και της τοπικής κοινότητας θέλουν να σου περάσουν ‘’κάτι’’.  Κάτι δημιουργικό, κάτι προσωπικό, κάτι επαγγελματικό, κάτι που εν πάση περιπτώσει και εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι πως θα σε εμπνεύσει.

Αυτή η έμπνευση λοιπόν γεννιέται στην πόλη σου, στην πόλη που είτε γεννήθηκες και μεγάλωσες είτε σπούδασες και εργάζεσαι. Μια πόλη με αρκετά μεγάλη διαδρομή και σπουδαία ιστορία. Ωστόσο νιώθεις εγκλωβισμένος, δεν βρίσκεις διέξοδο, παρατηρείς μια στασιμότητα και μια διαρκή διατήρηση των πραγμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν επικίνδυνα ερωτήματα.

Μήπως πρέπει να τολμήσεις εσύ ο ίδιος μια αλλαγή;
Μήπως χρειάζεται να δεις την πόλη σου με διαφορετική ματιά, ώστε να καταλάβεις τι ευκαιρίες και προοπτικές μπορεί να σου προσφέρει;
Μήπως πρέπει να ρίξεις τα τείχη της απομόνωσης και της στασιμότητας;
Μήπως πρέπει να δεις πέρα από τους ορίζοντές σου;

Στις 11 Νοεμβρίου ο αέρας της έμπνευσης και της αλλαγής έρχεται στην πόλη σου.

Εσύ θα λείπεις;

Μείνε συντονισμένος για περισσότερα

Η ομάδα του TEDxLamia.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
blog.tedxlamia.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου