ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ.Κ.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Μία σημαντική συμφωνία για τη στήριξη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της Στερεάς Ελλάδας υπέγραψαν από τη μία πλευρά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Θεόδωρος Δημόπουλος με σκοπό την εμβάθυνση της συνεργασίας σε ότι αφορά την τεχνική υποστήριξη της δεύτερης επί των ήδη σχεδιασμένων πρωτοβουλιών του Κέντρου.

Επ’ αυτού σε ανάρτηση του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης προέβη στο εξής σχόλιο:

«Σημαντική η σημερινή συμφωνία στήριξης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειάς μας. Από τις υπογραφές ουσίας και όχι υποσχέσεων. Να προσφέρουμε στο Κέντρο κάθε δυνατότητα αναβάθμισης των υποδομών και της λειτουργίας του. Η κοινωνική πρόνοια, ειδικά στις μέρες μας δεν είναι εικόνα, είναι ότι έχει ανάγκη περισσότερο η χώρα»

ενώ αντίστοιχα σε ανάρτηση του στο Twitter ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε. Θεόδωρος Δημόπουλος, σχολίασε ως εξής:

«Η σημερινή υπογραφή της συνεργασίας ανάμεσα στην @Central_Greece και το @SWCCentrGreece αποτελεί το θεμέλιο που θα ευνοήσει την περαιτέρω εμβάθυνση της, με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες παρέχονται υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας»

kkppstereas.gr

Share on Google Plus

Σχετικά με Καλύτερη Λαμία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου